Toysdaily 玩具日報

[分享討論] JOJO同好黃金體驗之世界(傾劇情,有劇透,慎入!)

回復 1200# Quentin

直情出左好耐……
回復  Quentin

直情出左好耐……
多其 發表於 14-12-2011 05:04 PM

死,我miss左,唔知仲有無得賣呢.......:Q
書屋搵啦,當然唔肯定佢重有無得買…

分享--JoJo奇妙冒險第8部墊板

2011年9月號Ultra Jump附錄

介紹:作為JoJo奇妙冒險第8部的主角,阿哨牙仔的名字終於確定為「東方定助」,但身世依然成「謎」. 還有似曾相識的名字~廣瀨康穗, 東方常秀~
出現.
而這張插圖是採用第一回連載時的Ultra Jump6月號封面.
因墊板本身用透明膠片印製, 所以在掃瞄時於背面加上不同顏色紙造出顏色上變化.

四種顏色圖片下載: (建議按大尺寸下載)

JoJo奇妙冒險第8部墊板

最後 祝各位JO JO友來年~身體健康 收入充足! HAPPY New Year!ya!
:77:新年快樂~~!!!
荒木畫男人愈來愈女人, 畫女人就愈黎愈男人...
:35:希望會快d有新既jojo動畫睇, 呢個係個人心願之一~~!!!!!
新年快樂~~!!!
荒木畫男人愈來愈女人, 畫女人就愈黎愈男人...
希望會快d有新既jojo動畫睇, 呢個係 ...
香港人 發表於 1-1-2012 12:29 AM

BL JOJO~~~~~~~~~~~~~
分享--JoJo奇妙冒險第8部墊板

2011年9月號Ultra Jump附錄

介紹:作為JoJo奇妙冒險第8部的 ...
yui-ling 發表於 31-12-2011 07:06 PM

多謝~
大家新年快樂!
各位JOJO同好~
新年快樂!:77:
希望大家今年經歷更多黃金體驗~:!吹起黃金之風~

當然…黃色體驗大家都應該唔介意:p
我只想佢繼續冒險,不失奇妙冒險之名!
我只想佢繼續冒險,不失奇妙冒險之名!
多其 發表於 1-1-2012 10:45 AM

應該會掛, jojo背後的意思係, 勇氣+智慧(同少少幸運...............
各位JOJO同好~
新年快樂!
希望大家今年經歷更多黃金體驗~吹起黃金之風~

當然…黃色體驗大家都應 ...
原罪 發表於 1-1-2012 04:03 AM

我想食黃金麥旋風.....................
祝2012年 新年進步,各jojo迷購得心頭好,願玩具日報永久長存
第8部既第7話..大陸網站而經未有中譯版先來文字劇透,
收留主角既東方家既先人係SBR中拿了獎金然後開水果店...
所以第8部係SBR既後繼編
收留主角既東方家既先人係SBR中拿了獎金然後開水果店 ...
doggedyin 發表於 6-1-2012 10:05 PM

............之前的帽子店, 都有暗示同SBR有關係................
http://www.89890.com/comic/10195/2/?15
收留主角既東方家既先人係SBR中拿了獎金然後開水果店 ...
doggedyin 發表於 6-1-2012 10:05 PM

有啦!!!
http://mh.xindm.cn/display.asp?id=61827

:66:竟然還有家務員"虹村小姐"!!!