Toysdaily 玩具日報

[分享討論] JOJO同好黃金體驗之世界(傾劇情,有劇透,慎入!)

Medicos 你好狠....:time:
超像竟然出spice gril, 東方定助, soft & wet 都唔出moodyblues + 艾班橋先..:help:.
係唔係因為艾斑喬既唇唔易處理呀?

不過竟然連第7部既JOJO,又或者係謝皮利都唔出先喎…咁想出女性先咩?﹗
今日係吉良吉影47歲冥壽,祝佢生日快樂,o係陰間繼續安心生活XD
今日係吉良吉影47歲冥壽,祝佢生日快樂,o係陰間繼續安心生活XD
ase 發表於 30-1-2013 03:27 PM

:Q 永遠懷念KillerQueen

越買越多啊:D
越買越多啊
歪不正 發表於 2-2-2013 06:30 PM
萄葡死我:35::help:
終於挨完第6部 我分別用了5日睇,每日都睇到真係睏著左

問題:世界從新開始,giorno仍然是否首領?: ...
歪不正 發表於 27-1-2013 09:09 PM

世界重新開始 理應所有人重新有新嘅命運 雖然大致相同但有D細節會唔同
例如都有返類似空條父女嘅人出現 有返徐倫一行人 但可能連名連樣都會唔同左
所以好難答到你
PS3 ジョジョの奇妙な冒険 オールスターバトル

第4彈PV
http://www.youtube.com/watch?v=40BH5a5ltfY

第3彈PV
http://www.youtube.com/watch?v=HbdgjePSY0o

第2彈PV
http://www.youtube.com/watch?v=nkcEnfr3glI
PS3 ジョジョの奇妙な冒険 オールス ...
歪不正 發表於 18-2-2013 04:25 PM

估唔到新增埋第八部
真係唔買唔得:D
PS3 ジョジョの奇妙な冒険 オールス ...
歪不正 發表於 18-2-2013 04:25 PM

剛剛想轉貼,點知歪不正兄仲早!:71:

今天路過漫畫店.......
見到......
"VS JOJO- DIO" X西尾維新  中文版小說出左~
我因為是西尾維新....而買來看..........
:59:
DIO我本來不太喜歡XD~
公價是110,[我就!)&入手]
話說上次紫煙小說我只看到一半左右.............
:68:
回復 1571# Domeki

請問ching你果本紫煙係咪中文版? 邊度有售?
我只買到本"the book"
回復  Domeki

halfool 發表於 20-2-2013 01:21 AM

瞬屙全部書店都有不難買
回復 1571# Domeki

我唔太記得呢本係講咩,大約係講咩內容架?
回復  Domeki

halfool 發表於 20-2-2013 01:21 AM

去書店會有~
漫畫店應該沒了~