Toysdaily 玩具日報

[分享討論] JOJO同好黃金體驗之世界(傾劇情,有劇透,慎入!)

卡茲好好人播,比條靚打親,仲同佢講:SORRY
G3X 發表於 13-1-2013 03:15 PM

卡卡西大人:handshake:
JOJO迷,黎報到先∼∼
JOJO迷,黎報到先∼∼
jojokit 發表於 17-1-2013 11:33 AM

嘩!你個簽名!:50:
嘩!你個簽名!
原罪 發表於 17-1-2013 08:30 PM

最新情況:)
仲有幾隻無放出黎,同埋有2隻限定版無買(炒得太貴了...:die:)
回復 1534# jojokit

OH~~~~ WELL COME KIT~
OH!!! HOW COME, KIT~~~咁多珍品呀﹗
最新情況
仲有幾隻無放出黎,同埋有2隻限定版無買(炒得太貴了...)
jojokit 發表於 18-1-2013 09:56 AM

:64:太強大啦!
有機會影黎睇下,12吋產品太貴啦!
各位 聽講廣東道間GUCCI 有DISPLAY JOJO !! 係布差拉迪同徐倫 !! 有冇大大去潮聖下:shiny:
「網上節目笑死朕,今集講jojo x gucci,網上重溫版,有新宿店鋪片段。
p.s.內有粗口」

http://passiontimes.hk/?view=prog5&ep=105
最新情況
jojokit 發表於 18-1-2013 09:56 AM

有無入埋死神q同賈爾諾?

好奇問下2隻限定版係咩角色??
「網上節目笑死朕,今集講jojo x gucci,網上重溫版,有新宿店鋪片段。
p.s.內有粗口」
原罪 發表於 19-1-2013 01:33 AM

黃洋達講jojo咁過癮?!即聽!
回復  jojokit

OH~~~~ WELL COME KIT~
OH!!! HOW COME, KIT~~~咁多珍品呀﹗
多其 發表於 18-1-2013 03:25 PM

多其CHING,你好!!
原本以前追開少年JUMP既龍珠,無意中發現JOJO既出現(果時係連載緊第四部),一看之下不能自拔,立即追番以前果D(當時好似得台湾版,有一款仲叫強人陣線),自此就変成JOJO的粉絲了。
太強大啦!
有機會影黎睇下,12吋產品太貴啦!
原罪 發表於 18-1-2013 08:29 PM

原罪CHING,謝謝賞面!!
有機會我必定會影出黎同大家公諸同好!!
有無入埋死神q同賈爾諾?

好奇問下2隻限定版係咩角色??
halfool 發表於 19-1-2013 02:41 AM

Halfool CHING你好!!
死神Q同賈爾諾(謝皮利?)我都有買,無買果2隻限定都係第6部既角色,分別係「天氣報告」同第6部承太郎。
回復 1541# jojokit

唔緊要丫~好野係歷久不衰既,我當年都係同學仔借我睇先迷上JOJO的﹗(當時係第5部剛完。)
最新情況
D12吋下面圓型個D係咩尼?