Toysdaily 玩具日報

[分享討論] "天下會" 天下 討論區(p.447 新增風雲9"兵器)

應該會出實體, 但可能要N個月後。
咪係....一定要出書!!!!!!!!!!!!!!!!!!
聖鬥士JACK 發表於 3-8-2014 11:30 PM

重要可能有齊印花先有得睇……
佢唔出書點對得住D海外讀者呀?唔通叫佢地個個好似動漫節咁特登搭飛機來睇?{:2_308:}

所以可能出海外版餵飽班星馬台fans,之後再出一本紀念畫集,內容包括「最終回內容」,或者因應讀者回應而加入「最終回內容~~修訂版、追加8頁新內文」,到時又可以乘機賺多筆...{:2_321:}
唔好玩啦!!浪蛇絕對唔會畫好稿唔賣! 1蚊搏1000!
問題係出幾多個版本,等d多年讀者俾多幾多次錢咁解!
瘋2完結編三頁書就分兩本賣! 真係賺到盡!
如果阿sir為啖氣,  唔係Download, 都可能唔印。

小武他媽的腦袋,真係short左。
唔好玩啦!!浪蛇絕對唔會畫好稿唔賣! 1蚊搏1000!
問題係出幾多個版本,等d多年讀者俾多幾多次錢咁解!
瘋2 ...
miniweapon 發表於 7-8-2014 03:32 PM

由佢開口講个一刻,就預左會係咁。我地太了解佢喇。

結果,

掌劍雙絕 步驚雲 vs 武功高強 王小虎  :shy:

後記:一向無玩開十二寸Figure的我,今次卒之都因港漫情意結既原故,入了兩隻十二寸Figure。 :(

先說王小虎,面相都幾好,配件多多、可玩性強,單獨一隻看/玩的話,會覺得okay的。
但一拍埋步驚雲身旁,便有少許給比了下去,連一向無玩開十二寸Figure的我都睇得出,步驚雲係detail啲既!
膚色紋理、關節鬆緊、衣服細節、兵器質感、及最重要的面相,步驚雲全部都造得好好! 美中不足既係配件少及只得一個面相。

希望快啲出埋聶風及石黑龍就好了!

謝謝觀賞~  :77:
等左2個月, 今朝終於出書, 買左好快睇完.........一個字(悶)

亦唔明點解馬sir要2個月先出到今期
S2010 發表於 30-9-2014 10:05 AM
等左2個月, 今朝終於出書, 買左好快睇完.........一個字(悶)

亦唔明點解馬sir要2個月先出到今期

冇人幫佢畫﹐自己又冇心機畫
今期的確悶, 交代多
為後兩期舖排