Toysdaily 玩具日報

天鬥士 專區

原帖由 香港人 於 31-8-2008 01:46 發表

千幾蚊, 仲要全部齊晒, 真係唔捨得買呀...

係呀, 成19950yen, 沒有收錄ova冥王編的歌曲 ..... 不過都要入的, 仲有一本118頁的解說書, 其實就是 eternal edition 1-10 及 complete song collection (3 cd) 的集大成 ~

原帖由 Trevor 於 31-8-2008 12:28 PM 發表
係呀, 成19950yen, 沒有收錄ova冥王編的歌曲 ..... 不過都要入的, 仲有一本118頁的解說書, 其實就是 eternal edition 1-10 及 complete song collection (3 cd) 的集大成 ~

嘩!  咁你每款咪有三隻囉!  八十年代舊版、2003年eternal edition、今次呢盒boxset!  :x
原帖由 。天翼。 於 30-8-2008 10:54 PM 發表
大大真有錢:50:

香港地有錢人多的是, 小弟並不是其中之一, 而只是比上不足、比下有餘的中產...  :(

原帖由 傲龍未展 於 31-8-2008 12:53 發表

嘩!  咁你每款咪有三隻囉!  八十年代舊版、2003年eternal edition、今次呢盒boxset!  :x

有 d 碟仲有 animax 復刻呢 .... :no: :no: :no:

原帖由 Trevor 於 31-8-2008 01:17 PM 發表

有 d 碟仲有 animax 復刻呢 .... :no: :no: :no:

:help: 這個復刻我還欠兩隻...
:p 如果你有錄音帶的話, 真係要拜服喇~~!!
神啊~賜我一間屋可以放得晒我d玩具啦~:52:
大boxset 5子未影呀:he:
原帖由 Trevor 於 31-8-2008 12:28 PM 發表

http://i48.photobucket.com/album ...

咁快入手 神人師兄 果真強勁:@:@
我自求道又何需理會他人:74: 神話路 ~ 繼續闖:!
原帖由 香港人 於 31-8-2008 13:33 發表

如果你有錄音帶的話, 真係要拜服喇~~!!

就是唔記得擺係邊樹個盒"夢の対決篇" .... 其他應該都算齊了

原帖由 Trevor 於 31-8-2008 03:46 PM 發表

就是唔記得擺係邊樹個盒"夢の対決篇" .... 其他應該都算齊了

:handshake: 星矢嘅影音產品小弟一直無儲
:no: 家陣有d心郁郁..............
龍兄,神話產品應該仲有2隻ps2 game 附帶嘅聖衣箱
加埋我呢兩張,你個post 就齊晒神話所有product la:$

原帖由 Trevor 於 31-8-2008 03:46 PM 發表

:@
:64: :64: 心悅誠服~~!!
原帖由 聖鬥士JACK 於 31-8-2008 05:27 PM 發表
龍兄,神話產品應該仲有2隻ps2 game 附帶嘅聖衣箱
加埋我呢兩張,你個post 就齊晒神話所有product la:$

PS2 game 附帶嘅聖衣箱我都有入
http://hk.myblog.yahoo.com/danny_seiya/article?mid=229
五子boxset... 當時我內心都交戰左好耐 入定唔入, 但最終都係無入到...  :36:
原帖由 香港人 於 31-8-2008 05:39 PM 發表

:@
:64: :64: 心悅誠服~~!!

他真是神人呀....:80: 不過佢冇買星矢打火機,Zipper出的..:34: 好似仲有隻星矢戒子,Trevor大大都冇買..