Toysdaily 玩具日報

天鬥士 專區

原帖由 傲龍未展 於 30-8-2008 06:31 PM 發表

當然不是財神.  真神只有一位.  聖經十誡第二誡: "除了耶和華以外,不可有別的神。"   (聖經出埃及記 [20:3])

咁根據你玩過晒咁多隻...
你覺得...

1 ) 邊隻最抵玩 ?
2 ) 邊隻最好玩 ?
3 ) 邊隻最差 ?
4 )............
5 )......................
大大真有錢:50:
我都想好似你咁,有錢,有地方買和擺咁多玩具在家裡。
原帖由 傲龍未展 於 30-8-2008 06:31 PM 發表

當然不是財神.  真神只有一位.  聖經十誡第二誡: "除了耶和華以外,不可有別的神。"   (聖經出埃及記 [20:3])

"弟兄"很高興在這個討論區見到和我同樣信仰的人.
很欣賞你有這樣的感恩. 有時我也有這種感覺. 有能力做我們想做的事.真是一份恩典.

"當將你的事交託耶和華,並依靠祂, 祂就必成全" 詩篇[37:5]
amen :52:
wall is great :shiny:
:handshake: 同你比我真係小巫見大巫...
:p 題外話, 新出左個CD BOXSET, 齊晒所有歌同BGM, 唔知傲龍大會否照殺???
頭像被屏蔽
原帖由 香港人 於 31-8-2008 01:08 發表
題外話, 新出左個CD BOXSET, 齊晒所有歌同BGM, 唔知傲龍大會否照殺???

有入呢個 eternal cd-box .... 不過仲未開 :he:
原帖由 Trevor 於 31-8-2008 01:31 AM 發表

有入呢個 eternal cd-box .... 不過仲未開 :he:

:oh: 千幾蚊, 仲要全部齊晒, 真係唔捨得買呀...
神呀 !! 請受小弟一拜 !!

:( 邊個係真神或者真係有無神我就不敢百份百肯定:he: 但當我還是一個耶教徒時 見世界禁多人有須要 仲放禁多錢去滿足自己而不去救助別人時 真係有罪惡感的 更別提這様做「見証」LA 所以才誤會你拜的是「偶像」 失覺哂:64:
PS 記得幫我求神呀:77:
你影少左5子boxset啦
加埋就全系列制霸啦:$
原帖由 玩具 於 30-8-2008 10:31 PM 發表

咁根據你玩過晒咁多隻...
你覺得...

1 ) 邊隻最抵玩 ?
2 ) 邊隻最好玩 ?
3 ) 邊隻最差 ?
4 )............
5 )......................

1 ) 邊隻最抵玩 ?   天秤
2 ) 邊隻最好玩 ?  雙子
3 ) 邊隻最差 ?  新生鳳凰
4)  最鍾意邊款 ?  射手 (自已星座)
5)  邊隻最值得珍藏?  教皇薜安boxset (魂Nation會場限定版)

原帖由 香港人 於 31-8-2008 01:08 AM 發表
:handshake: 同你比我真係小巫見大巫...
:p 題外話, 新出左個CD BOXSET, 齊晒所有歌同BGM, 唔知傲龍大會否照殺???

Eternal Edition CD我已經齊晒, 無論有無錢, 都唔想浪費金錢.
http://hk.myblog.yahoo.com/danny_seiya/article?mid=231

原帖由 Lau 於 30-8-2008 23:06 發表
我都想好似你咁,有錢,有地方買和擺咁多玩具在家裡。

地方好緊要....:$