Toysdaily 玩具日報

[分享討論] [加爾巴]漫畫連載 - ( P.32 日文單行本#32 & 30周年突破記念企画)

漫畫連載@[少年Ace]12年9月號~

16頁

漫畫連載@[少年Ace]12年10月號~

保持16頁~
漫畫連載@[少年Ace]12年9月號~

16頁

漫畫連載@[少年Ace]12年10月號~

保持16頁~
人仔貓 發表於 23-9-2012 02:52 AM

龜速前進既進度…
:77:不過多謝人仔貓兄既更新~
[漫畫單行本29期] - 不速之客
2012年9月22日已出版~

封面~

卷頭彩頁~

好像也是併貼湊合的省力之作...但...

逐一對照月刊連載下發現原來增繪了6大頁~!!

卷末設定資料室~

封面~

卷頭彩頁~

好像也是併貼湊合的 ...
人仔貓 發表於 23-9-2012 03:07 AM

……
我還未補完後續的期數…
:(
我還是一套舊出版社版本…
希望有生之年可以看到结局. :64:

封面~

卷頭彩頁~

好像也是併貼湊合的 ...
人仔貓 發表於 23-9-2012 03:07 AM

哲郎兄妹西拉島游足足游左兩個月,單行本唔補多幾頁新嘢點對得住D觀衆:^
咁又過左一年...

漫畫連載@[少年Ace] 12年11月號~

保持16頁~

漫畫連載@[少年Ace] 12年12月號~

保持16頁~

漫畫連載@[少年Ace] 13年1月號~

稍減2頁只有14頁...

漫畫連載@[少年Ace] 13年2月號~

稍加2頁變回16頁...

漫畫連載@[少年Ace] 13年3月號~

保持16頁~

漫畫連載@[少年Ace] 13年4月號~

減2頁只有14頁...

漫畫連載@[少年Ace] 13年5月號~

回復16頁...

漫畫連載@[少年Ace] 13年6月號~

減2頁只有14頁...
7月號更休載...8月號復載...

漫畫連載@[少年Ace] 13年8月號(復載)~

再減2頁只有12頁...

漫畫連載@[少年Ace] 13年9月號~

稍加2頁至14頁~

漫畫連載@[少年Ace] 13年10月號~

為籌備9月26日出版的單行本#30, 今月連載只有8頁...
北美支部長[辛•阿姆卡斯]獸神變全身形態~

希望進度可以快少少…我唔捱得幾耐咋
單行本Vol.30封面~

Honestly... the new designs are all suck.................. :sad:
單行本中文版 30 , 於5月下旬推出。
單行本中文版 30 , 於5月下旬推出。
大姐姐 發表於 20-4-2014 20:08

THX news update~:77:
死圖... 不過想搭單問佢依家一年有無畫到廿頁? 及單行本能否保持到一屆世界盃出一次?

我記得小五定小六睇, 依家我都近40歲...

同期漫畫有龍珠(仲要係悟空未大個), 北斗之拳, 70後最難忘的禁書透明人間....
一個月連載十零頁...一年百零頁...夠出一期單行本...