Toysdaily 玩具日報

[分享討論] [加爾巴]漫畫連載 - ( P.32 日文單行本#32 & 30周年突破記念企画)

Can I read the whole story of Guyver before I go to hell..................??? :70:
呢個標題...好似今期又零進展...
我地1年..等於本書幾日..死未!
原帖由 eric 於 26-9-2009 10:37 AM 發表
我地1年..等於本書幾日..死未!

你錯啦, 係我地幾年先係佢一日.
[加爾巴] 個做形自己好鍾意, 漫畫已經無追啦, 諗住等佢結局再買返來睇, 如果等倒嘅話.  :59:
唔知可否入 Guinness World Record 最長壽日漫?? :45::45:
太好了!!!!!

惡人又出場喇, 好似有好大進展:help:
死前最想睇完漫畫第一位 - 加爾巴!!!:70:
原帖由 ajc188 於 26-9-2009 12:38 PM 發表
死前最想睇完漫畫第一位 - 加爾巴!!!:70:

第一位--暗黑破壞神 BASTARD!!

第二位-- 加爾巴

第三位-- 火鳳燎原
原帖由 Licarly 於 26-9-2009 01:23 PM 發表

第一位--暗黑破壞神 BASTARD!!

第二位-- 加爾巴

第三位-- 火鳳燎原

第一位- 暗黑破壞神 BASTARD!! (由小學三年班睇 "漫週" &#22021; <伏魔譜> 到依家, 足足25年!! 而今次第 #26 之後出&#22021;新連載至會 "開始" 講返 DS 落地獄&#22021;&#22050; ..... 都唔知幾時至會 "再" 返翻&#22175;人間 .... :56:)
第二位- 強殖裝甲 (呢本更加無話可說 ......)
第三位- 五星物語 (對上一期開始已經無再買, 因為真係睇唔明!! 但佢&#21874;設定真係正到無朋友!! BangDoll 呀, 你幾時至會出 1/144 呀?? :help:)

上次 暗黑破壞神 BASTARD!! & 強殖裝甲 一齊出 #26, 再下一次大家可能又要再等多兩年至會出 #27 啦!!
岩岩睇完
到底惡人係咪見到亞卡菲爾save the world ?:?
[少年Ace] 09年12月號 已出版~

今月保持18頁~

...可能因為未想倒顎人的發展...場景又轉...
真係一星期畫一頁都完左啦!:ar:
:71::71:  still alive is good enough!!
[少年Ace] 10年01月號 已出版~

今月驟減至14頁...