Toysdaily 玩具日報

[分享討論] [加爾巴]漫畫連載 - ( P.32 日文單行本#32 & 30周年突破記念企画)

原帖由 francis_lks 於 24-2-2009 10:41 AM 發表 點解無G-KIT?

唔洗慌佢會冇..加巴2號都可以重生.遲早都會出,不過唔知要等幾多年.:34::34::34::34::34::34:
殖裝果然不死,我就等新嘅一期等到心死:59:
嘩~乜o甘快又過o左年半 :80:

Guyver TV版第二輯冇消息,Max Factory的獸神將figure又係冇消息,連出本特集都唔肯(德間N年前出過一本o甘大把),究竟日本重多唔多人支持Guyvero架?! :70:

唉... 要等Max Factory出返d加爾巴, 睇怕要佢嘅Figma唔賣得先咯!!! :56::56::56:
原帖由 psw 於 9-2-2007 02:16 AM 發表
有朋友話高屋良樹有幾年比人拉咗, 唔知真定假??

我就聽到另一個版本話佢患咗重病抖咗幾年...
我都追睇咗好多年, 由海豹版到台灣角川, 最後都放棄咗...

反而幾期待 TV 版動畫 part 2...
漫畫單行本(26) 已發售~

封面~

增修畫面~

設定資料室~

順道一提 少年Ace 4月號繼續休載...
還好來月話題作 Line-up 終於再現強殖裝甲的名字~
so the new female guyver is an imitation made by "chronos"
and not a "unit" from the alien visitors??

ayw, i welcome a new guyver, but the design is too bleak....
當年二號出場無耐就收皮,離而家有無二十年~~~?:(

不過而家連d卒都勁好揪,淨係靠Guyver第一浸殖裝基本上同d嘍囉差唔多之喎~~~
Most of the new Zoalords look so ugly~~~~~~~~
晶終於都搞掂瑞紀啦:34:
只係想知女加爾巴點射大砲:o
[少年Ace]09年5月號 連載再開~

今月頁數上升回24頁~ Yeah~
原帖由 apc 於 26-10-2008 02:13 PM 發表
神秘人依然係個迷喎,話時話,獸神將釘剩幾多件呀?
註獸神將...用水晶有機會可以復活:p
原來176話出o左o拉,不過下次連載要到6月:70:
31/3出左...等到我都唔記得去check:53: