Toysdaily 玩具日報

查看: 48368|回復: 92

MASK舊品 ......[海龍 追加]

終於...今日放工返到屋企就收到fd寄俾我既MASK....一大箱~
即刻開封即刻開哂出黎試玩......應該話係懷緬一番....先黎 MASK既隊長"麥德加"Matt Trakker 同佢部坐駕....
ThunderHawk 雷電鷹

原本只是一架普通的紅色跑車
只要一"襟"頭頂的掣就會彈起車門, 變成飛天mode
車尾定風翼彈起後就會見到"MASK"字眼

睇番隊長 Matt Trakker w/. Mask - "Spectrum"
今次bid果陣都幾好彩, 係bid另一隻果陣果度包左隻M.T.既其一版本(指果mask)
因為咁..就有哂2款mask,  我記得我從前擁有的是左邊果一個, 而右邊是...我估是美版啩

Mask - Spectrum

以前細個好想要血光刀,不過勁貴,阿媽唔肯買…:63:
小弟細個都有呢套玩具, 我覺得好好玩, 但反而卡通就未睇過, 印象最深刻的重有綠色電單車同偵櫃車, 吉普車射出船仔, 奸角果架直昇機變飛機, 同埋佢果個油站....
頭像被屏蔽
I ALSO HAVE THIS CAR AT BEFORE A...............:79:
我都記得距地:79:
:73: :71:
頭像被屏蔽
我都有這部..不過當年保養和放得唔好..現在車是完整,但保養得不太好...
哦。。。 媽媽媽mask∼∼∼
好似叫 ......

幻變奇兵~
原帖由 欣尖記 於 27-5-2008 07:49 PM 發表
以前細個好想要血光刀,不過勁貴,阿媽唔肯買…:63:

係咪即係架直昇機?
i remember them  !!!   :43:
:71: 以前冇買, 因為幾貴:56:
原帖由 廬山百龍霸 於 27-5-2008 11:04 PM 發表
好似叫 ......

幻變奇兵~

好野wor....又好似真係叫幻變奇兵...嘩...呢隻睇番相都開心....
細個冇...不過以前電視commercial 成日sale呢套野.
以前有玩具廣告, 好吸引的.
頭像被屏蔽
我識!幻變奇兵吖嘛~正野啊!我都收集緊呢D玩具!:71:
唔提真係完全唔記得!
細個勁鐘意呢套野, 仲有買佢其中一款綠色既, 但已經冇印象係車, 飛機家電單車了
大大有冇佢英文名?