Toysdaily 玩具日報

MASK舊品 ......[海龍 追加]

原帖由 DomiNic 於 2008/6/3 10:26 PM 發表

我而家就係做緊呢樣....不斷搜羅中...

我都想, 不過就算買番黎都冇位擺:79:
終於... 過o左咁多年, 終於見到呢部大犀牛!!

連細個o個陣都冇見過咁詳細o既介紹!!
有冇基地?:$ :$
原帖由 stormminister 於 5-6-2008 03:54 AM 發表

我都想, 不過就算買番黎都冇位擺:79:

ME TOO.....

全部影完相又入番盒...:42:
原帖由 rx79 於 5-6-2008 10:11 AM 發表
有冇基地?:$ :$

基地就冇啦~~細果有...因為空間問題所以放棄買番佢...:42:
:34: “麥德加召集幻變奇兵”系玩具廣告噶第一句,“幻變絕招,所向無敵”系廣告噶最後一句,中間仲記得一句“血光刀飛來夾攻”。細個勁中意睇呢套卡通,仲有一套叫流浪戰士,又系勁中意!
Gator 海龍
0係咁多MASK入面我最喜愛既戰車, 其實冇咩特別原因, 就是喜歡罷了. 而駕駛員Dusty Hayes亦都算係我其中鍾意既人物, 係卡通裡面佢應該係一個整pizza師傅, 因為成日都見佢整餅時收到出動指令.

睇番GATOR海龍, 可以話同VENOM既PIRANHA屬相剋, 因為海龍(吉普車)係可以彈部快艇出黎, 籍此同Piranha進行對戰, 不過Gator就冇法像Pirahna般潛水, 但每次Gator都輕易打敗Piranha.

吉普車形態時, 火力就只有車頂的雷射槍, 比較弱
艇仔出動
艇仔上的為冷凍槍, 可將河面結冰

睇番Dusty Hayes 同佢果mask - backlash
原帖由 DomiNic 於 4-6-2008 02:26 PM 發表

我而家就係做緊呢樣....不斷搜羅中...

:71: 支持!!!!
祝早日揾齊
成SET有幾多隻?
原帖由 聖鬥士JACK 於 8-6-2008 06:32 PM 發表
成SET有幾多隻?

有4個series....大概十零款一個series la...:69:
我有piranha,dynamo,pit-stop catapult,  misb有冇人有興趣?

另外重有一隻rhino也是全新
成套都係好o野o黎, 好多舊記憶都出返晒o黎~~~ :71: :71:
我記得我有個架綠色電單車, 因為貪佢係電單車, 又無輔助碌, 夠型~~ 以前d 電單車好少做到無輔助碌都企到~~ :36:
原帖由 jovi_bw 於 19-6-2008 04:37 PM 發表
我有piranha,dynamo,pit-stop catapult,  misb有冇人有興趣?

另外重有一隻rhino也是全新

rhino都有全新....:Q .....

勁喎~!
原帖由 Donald_D_Boy 於 20-6-2008 03:12 AM 發表
成套都係好o野o黎, 好多舊記憶都出返晒o黎~~~ :71: :71:
我記得我有個架綠色電單車, 因為貪佢係電單車, 又無輔助碌, 夠型~~ 以前d 電單車好少做到無輔助碌都企到~~ :36:

我而家都番睇緊....原來有2個series...以前無記應該播左一series:30:
我都好鐘意...血光刀.....如果奇樂家出番復克就好啦.......