Toysdaily 玩具日報

MASK舊品 ......[海龍 追加]

我最鐘意o既, 始終係大水牛... 但記得當年都要賣二百幾, 超貴
冇記錯呢套卡通出過集圖册!!
So good ar... Many memories... haha
原帖由 doggie 於 1-6-2008 01:40 PM 發表
冇記錯呢套卡通出過集圖册!!

我有買過,同期仲有加菲貓同捉鬼敢死隊,超懷念!!!:$ :$
我有第一架
仲有大犀牛(紫色貨櫃車頭), 飛燕子(黑色covette), 霹靂炮(橙色貨車), 同埋唔記得名既綠色電單車
:71: :71: 精典呀!!!!~  
Rhino 大犀牛
MASK中....相信冇人唔記得呢部大戰車, 亦係大部份人至愛.....連Transformer既Optimus都選用呢款大犀牛既車款黎做...証明Rhino既壓場感幾大~~
只睇車頭已經感受到佢既power

火力全開~~~

後面小戰車更可分離出擊
而車內有一巨型火箭炮同電腦系統

駕駛員....跟玩具既就係隊長Matt Trakker(第2suit)同Bruce Sato 同佢地果mask - Ultra Flash 同 Lifter(即右手邊2個). 補充少少....Bruce Sato係一位engineer而佢既mask - Lifter係有將物件反地心吸力.
而係卡通, Rhino既指揮係由左手邊既Alex Sector負責, 佢既mask係Jackrabbit, 係可令佢飛天的. 另Bruce Sato就係co-pilot.
由於Alex Sector同另一位隊員Buddie Hawks係玩具內係跟boulder hill(高山堡), 呢果機地我從前都有的, 不過因為太大難以收藏, 所以就只bid2個figure, 重現番tv既設定.
So good ar... One day I want to buy them all back! ~
原帖由 verywai 於 2008/5/27 11:17 AM 發表

搵到...係唔係呢隻?

呢隻無記譯做飛燕子
原帖由 Firewalker27 於 2008/5/31 12:23 AM 發表
我以前細個住tst, 可以成日去睇玩具. 我記得以前舊海港城有Peter Pan(我諗要3字頭o既人先識Peter Pan). 佢有部電視成日就播d玩具廣告同埋d玩具promo動畫, 好似MASK, TRANSFORMERS, GI JOE等等. MASK既玩具真係好好玩 ...

果陣屈x氏出面D櫥窗都有擺MASK玩具, 細個經過親都要望兩眼
原帖由 IchigoKurosaki 於 4-6-2008 02:12 PM 發表
So good ar... One day I want to buy them all back! ~

我而家就係做緊呢樣....不斷搜羅中...
原帖由 stormminister 於 4-6-2008 02:16 PM 發表

呢隻無記譯做飛燕子
對~!:71:
原帖由 stormminister 於 4-6-2008 02:19 PM 發表

果陣屈x氏出面D櫥窗都有擺MASK玩具, 細個經過親都要望兩眼

從前屈銀紙係好多TOYS...當時仲有老變....:34:
:love: 好想佢出復刻~~!!
頭像被屏蔽
原帖由 DomiNic 於 4-6-2008 02:02 PM 發表
?ib_____DX9BAfbLZ Rhino 大犀牛MASK中....相信冇人唔記得呢部大戰車, 亦係大部份人至愛.....連Transforme ...

我果隻 d 銀色甩晒色啦...... :63: