Toysdaily 玩具日報

[吹水專區] 十五蚊一本港漫

講起和仔, 佢有套魔神傳唔錯架! 幾好睇!!
原帖由 lawliet 於 13-5-2008 16:40 發表

仲有名震一時的刀刀劍劍..  印象中都好似係老馮當時第一個出的..  創刊號特別版就唔記得仲係唔係度..  但X暴族那把劍仔就收埋左

好似玉記定瑞新先,有錯請指正
原帖由 原罪 於 13-5-2008 04:51 PM 發表

慾女心經:35:

:76: :76:
原帖由 老文 於 13-5-2008 16:47 發表

我反而記得好似係小魔神6.5吋神判..我當時買了特別版$180:59:  

神兵兵庫數數埋埋都唔知有幾多個呀!細的三個,5.5吋又三個大盒的又唔知幾個.都未計散個D呀!:(
原帖由 老文 於 13-5-2008 04:55 PM 發表

鬼咩...香港漫畫...一味靠打...唔死就假
就係當時黑豹同海虎既肥良肯用腦...所以果時d漫畫先叫好睇d...

冇計,香港漫畫文化就係打打殺殺:80:
'冇神' 我只係上網睇, 睇完和仔個套之後就冇睇, 只係耐唔耐上網睇1兩期,
到終極又睇左小小, 咩'痴XX線' , :45: 我就話不Q之所謂啦!
仲要 $15 , 上網睇唔洗錢都覺哂時間!
原帖由 狂四郎 於 13-5-2008 04:58 PM 發表

神兵兵庫數數埋埋都唔知有幾多個呀!細的三個,5.5吋又三個大盒的又唔知幾個.都未計散個D呀!:(

天下七武器,霸刀七大古劍,十大天神兵:80:
原帖由 toysfans2000 於 13-5-2008 04:56 PM 發表
講起和仔, 佢有套魔神傳唔錯架! 幾好睇!!

仲有早期既"天煞狂刀"...前名"麒麟煞"
鍾國光既"飛天"
肥良既"爭雄歲月"
原帖由 基拉 於 13-5-2008 16:40 發表
其實肥良初初開公司冇耐都有幾本好睇架
風暴十三,風雷,末日戰狼,赤柱飯堂
但係而家...............:oh:

以前肥良有班高手幫忙:阿架、鄭健和、陳志祥、袁家寶、鐘國光.....
而家走嘅走.....
:sad: 我諗起d刀刀劍劍就心x痛.....轉下話題啦.....
但我心中至愛既港漫...始終係馬榮成既"中華英雄":64: 天下???去死la
我以前個D刀刀叉叉都 賤賣晒出去了!
不過我仲 KEEP 住 魔神傳 1-3, 無我乾坤, 暴拳兇星, 風暴 13, 亞洲雄獅, 仲獅幾套唔記得咩名,
記得拎起本舊既"中華英雄"睇…
嘩~:@ 差唔多個個都後來做到主筆~
開始明白中華英雄當年真係超級班底。
原帖由 老文 於 13-5-2008 05:03 PM 發表
但我心中至愛既港漫...始終係馬榮成既"中華英雄":64: 天下???去死la

天下第1部最好睇, 第2部唔多得啦, 第3部CUT 左, 依家連上網都唔睇了!
原帖由 老文 於 13-5-2008 05:03 PM 發表

天下就好似龍珠咁…佢寫到絕無神個段就當完左了:78: 懷空個班當無出現過…

龍珠當然出到斯路就當完就最完美:love: