Toysdaily 玩具日報

[分享討論] 戰隊@TOYSDAILY

原文章由 特級快獸 於 19-12-2006 01:37 PM 發表

X2 ................ 我最愛是階磚 :$

X 3 係我細個最有印象既戰隊 :$
今集轟轟,曉自爆不成真係好失望....
如果自爆成功,再玩一陣失蹤...
一定對櫻條感情線有幫助........(妄想)
轟轟戰隊來個戰隊歷史回顧 ,

現在我們都有了!!!
原文章由 T-mac 於 19-12-2006 11:49 PM 發表

果子都好吖, 靈活性起碼好過我儲DX, 成碌木咁:ice:

我反而唔介意佢成碌木,因為以前o個d都係咁:DD
有時覺得成碌木咁,重更加似一件玩具。:shy:
不過我真係完全接受唔到緊急轟轟同超絕轟轟合體對腳係分唔開......:*
原文章由 搶錢咩 於 19-12-2006 11:53 發表
:love:...皇牌突擊隊, 我的最愛呀~!

:D我等緊佢地出\\"匠魂"or"SIC"呢~!:he:

各有各好啦,出匠魂或sic,,,,,,便失卻原汁原味,但卻有突破,,,,,,,,,若出搪膠魂就忠於特攝模樣
原文章由 達人 於 20-12-2006 12:04 AM 發表
今集轟轟,曉自爆不成真係好失望....
如果自爆成功,再玩一陣失蹤...
一定對櫻條感情線有幫助........(妄想)

重未睇,唔識用個share:sad:
Great to see your part two ! :):)Hope to see your part 3 soon.
原文章由 地星人一號 於 20-12-2006 12:41 AM 發表

我反而唔介意佢成碌木,因為以前o個d都係咁:DD
有時覺得成碌木咁,重更加似一件玩具。:shy:
不過我真係完全接受唔到緊急轟轟同超絕轟轟合體對腳係分唔開......:*

我都係:*

不過點都好過呢隻:die:

[ 本文章最後由 T-mac 於 20-12-2006 02:10 AM 編輯 ]
原文章由 地星人一號 於 20-12-2006 12:44 AM 發表

我都唔識....................
原文章由 T-mac 於 20-12-2006 01:55 AM 發表

我都係:*

不過點都好過呢隻:die:

三截身,下半身完全唔知佢想點:cool:
又係平版重正!:DD

原文章由 地星人一號 於 20-12-2006 12:44 AM 發表

我都冇辦法教....
舊果d試下youtube度搵.....(1-41)
有可能有意外收穫....(dvd特典之類)
YOUTUBE 真是好野來的,有齊戰隊的VS系列,特搜成套任睇,仲有戰隊魂的演唱會

原文章由 影武者 於 18-12-2006 01:47 PM 發表
另外還有五勇士.......已出了搪膠魂,唔知皇牌突擊隊幾時有哩

皇牌出膠魂的話,我實入!!!
我覺得天字一號(宫內洋)真係好型仔呀!!!!
其望下一個battle fever介紹.到時我又post 下d相先:shy:
上年已經轟轟crossover kabuto :DD
http://www.youtube.com/watch?v=Su97KoeCJdA
原文章由 地星人一號 於 22-12-2006 12:08 AM 發表
上年已經轟轟crossover kabuto :DD
http://www.youtube.com/watch?v=Su97KoeCJdA

呢San!!!!!! :love::love::love: