Toysdaily 玩具日報

[分享討論] 戰隊@TOYSDAILY

對!有blog都好d(雖然唔識睇,但起碼有相),你睇下末永o個個所謂官方網頁......:cool:
同中村o個個跟本冇得比......
以前鍾意竹內實生都係,成隊百獸係得佢冇官網,
淨係有佢組過o個隊組合o既經理人公司o既網,
最後佢連影都冇埋(應該冇係娛圈啦我估)
係上期東映heroine Max先見到下佢(重要係睇scan版先知):cool:

[ 本文章最後由 地星人一號 於 25-12-2006 05:11 PM 編輯 ]
原文章由 地星人一號 於 25-12-2006 05:05 PM 發表
對!有blog都好d(雖然唔識睇,但起碼有相),你睇下末永o個個所謂官方網頁......:cool:
同中村o個個跟本冇得比......
以前鍾意竹內實生都係,成隊百獸係得佢冇官網,
淨係有佢組過o個隊組合o既經理人公司o既網, ...

上期東映heroine Max边個做封面呀???:love:
原文章由 T-mac 於 25-12-2006 05:57 PM 發表

上期東映heroine Max边個做封面呀???:love:

上期(好似未有出新一期,叫住做上期先)
vol.3
   :loveliness:

其他:
vol.1                                vol.2                               vol.4
原文章由 地星人一號 於 25-12-2006 11:14 PM 發表

上期(好似未有出新一期,叫住做上期先)
vol.3

其他:
vol.1                                vol.2         ...

:sad:我想買返Vol 1 & 3 呀:sad:
原文章由 T-mac 於 26-12-2006 03:06 AM 發表

:sad:我想買返Vol 1 & 3 呀:sad:

我都想買番vol 3:no:
前排有泰國scan版,不過而家冇左喇......
完全唔明點解再出多套Q版車仔

都唔再出part 2扭蛋......
(PART1)
T-mac大,更新第三彈未.......淨講女好快沉........

そして
遥ちゃん官網更新左....有埋diary....
個diary....d相畫質仲差過夕カさん....多字又難明......多字過出合...d字音仲無啦啦細左...翻譯困難....
高興中帶點無奈.....
原文章由 達人 於 2-1-2007 04:10 AM 發表
T-mac大,更新第三彈未.......淨講女好快沉........

そして
個diary....d相畫質仲差過夕カさん....多字又 ...

岩岩睇過,果然係好差,
不過有新野都好過冇:unhappy:

以前舊forum都係好快就沉......:sad:
不過唔緊要,我會間唔中搵野推下佢。:DD
原文章由 地星人一號 於 2-1-2007 09:18 PM 發表

岩岩睇過,果然係好差,
不過有新野都好過冇:unhappy:

以前舊forum都係好快就沉......:sad:
不過唔緊要,我會間唔中搵野推下佢。:DD

冇計....戦隊少人睇.....rider多人睇.....
但rider又鐘意爛尾......:shiny:都係戦隊好睇d.......:DD

獣拳黄:
呢張唔錯~但劇中造型........
唔講唔知,原來佢係\"牙狼"頭幾集個女主角個"朋友".....
原文章由 達人 於 2-1-2007 09:53 PM 發表

冇計....戦隊少人睇.....rider多人睇.....
但rider又鐘意爛尾......:shiny:都係戦隊好睇d.......:DD

獣拳黄:
h ttp://uploadextra.com/img1/7893541167313952795.jpg
呢張唔錯~ ...

咪嚇我喎
點解你果張獸拳黃同呢張果個差咁遠.....

[ 本文章最後由 cchong420 於 2-1-2007 10:43 PM 編輯 ]
原文章由 cchong420 於 2-1-2007 10:42 PM 發表

咪嚇我喎
點解你果張獸拳黃同呢張果個差咁遠.....

好似以前爆龍同而家轟轟咁,
最初未播o個時d造型照都好嚇人(唔知點解),
但實情個個都好靚女。:love:
以前看80年代戦隊,経常:?被人話低能和白痴,大家有無同様経歴?
原文章由 地星人一號 於 3-1-2007 12:03 AM 發表

好似以前爆龍同而家轟轟咁,
最初未播o個時d造型照都好嚇人(唔知點解),
但實情個個都好靚女。:love:

點解影o的造型照唔可以影好o的呢
次次都咁驚嚇:?:?
原文章由 達人 於 2-1-2007 04:10 AM 發表

そして
個diary....d相畫質仲差過夕カさん....多字又 ...

Sorry Sorry!! 呢排搞到好夜先返到屋企:die::die:, 不過星期六晚前應該可以出第三彈:shiny:
原文章由 cchong420 於 3-1-2007 12:44 AM 發表

點解影o的造型照唔可以影好o的呢
次次都咁驚嚇:?:?

Wa.:no::no: 似兩個人