Toysdaily 玩具日報

[分享討論] 戰隊@TOYSDAILY

原文章由 影武者 於 18-12-2006 01:47 PM 發表
另外還有五勇士.......已出了搪膠魂,唔知皇牌突擊隊幾時有哩

大大指膠魂:?
原文章由 地星人一號 於 18-12-2006 15:08 發表
大大指膠魂:?

對......一舊膠出過很多特攝英雄,我最愛電腦奇俠...天地雙龍......
原文章由 影武者 於 18-12-2006 03:44 PM 發表

對......一舊膠出過很多特攝英雄,我最愛電腦奇俠...天地雙龍......

套五勇士睇番官網,原來已經係2004年9月出,到而家都冇新
我覺得佢未必原再出:sad:,所以前排見到都冇買......

超造型魂戰隊同戰隊robot 都係出左兩parts就再冇消息
之前套Q版紅戰士指頭又係咁。

我儲親o個d都係出出下冇晒下文......:die:
原文章由 地星人一號 於 18-12-2006 05:09 PM 發表

套五勇士睇番官網,原來已經係2004年9月出,到而家都冇新
我覺得佢未必原再出:sad:,所以前排見到都冇買......

超造型魂戰隊同戰隊robot 都係出左兩parts就再冇消息
之前套Q版紅戰士指頭又係咁。

我儲 ...

咁啱儲埋曬都係冷門野!!!!:DD
Big One果位大叔係百獸戰隊vs超級戰隊 套大電影度出現...仲幾重戲下
有興趣睇又未睇既師兄們可以去某大型論壇搵搵...
原文章由 T-mac 於 18-12-2006 09:31 PM 發表

咁啱儲埋曬都係冷門野!!!!:DD

即係叫我要儲DX機械人同果子模型:DD:DD
不過扭蛋都唔係冷門野,但轟轟都係出左一part之後冇左影......:die:

[ 本文章最後由 地星人一號 於 18-12-2006 10:00 PM 編輯 ]
本人近排較為喜愛忍風戰隊........個女主角好正
:love:...皇牌突擊隊, 我的最愛呀~!

:D我等緊佢地出\"匠魂"or"SIC"呢~!:he:
原文章由 piggyin 於 18-12-2006 12:14 PM 發表
呢套係我唯一鍾意既戰隊, 因為細個睇過..

特別係天字一號, 好騎呢, 但係反而好鍾意.

X2 ................ 我最愛是階磚 :$
請問而家TXB 爆龍戰隊做到第幾集:?
原文章由 地星人一號 於 19-12-2006 04:26 PM 發表
請問而家TXB 爆龍戰隊做到第幾集:?

好似係36 or 37集:ar:

[ 本文章最後由 T-mac 於 19-12-2006 06:02 PM 編輯 ]
原文章由 -Zeta- 於 18-12-2006 09:57 PM 發表
Big One果位大叔係百獸戰隊vs超級戰隊 套大電影度出現...仲幾重戲下
有興趣睇又未睇既師兄們可以去某大型論壇搵搵...

Big One果位大叔宮内洋亦主演或客串過多套持攝片, 如懞面超人V3, 快傑ズバット, 皇牌電擊隊, 特警ウインスペクター, 特救指令ソルブレイン, 超力戰隊等等....

而近期係"懞面超人 THE FIRST" 亦有份飾演立花藤兵衛
:!
原文章由 地星人一號 於 18-12-2006 09:58 PM 發表

即係叫我要儲DX機械人同果子模型:DD:DD
不過扭蛋都唔係冷門野,但轟轟都係出左一part之後冇左影......:die:

果子模型
好野o黎o架:$
原文章由 cchong420 於 19-12-2006 10:21 PM 發表

果子模型
好野o黎o架:$

係呀!盒又靚,重要made in Japan添! :love:
套轟轟原本都唔捨得拆!
不過重未買戰艦同大劍人......:no:
原文章由 地星人一號 於 19-12-2006 11:13 PM 發表

係呀!盒又靚,重要made in Japan添! :love:
套轟轟原本都唔捨得拆!
不過重未買戰艦同大劍人......:no:

果子都好吖, 靈活性起碼好過我儲DX, 成碌木咁:ice: