Toysdaily 玩具日報

樓主: masterprince

. 異 . 物 . 誌 . ( 30 Nov,2009 update )警告: 部份內容可能令人情緒不安

原帖由 masterprince 於 17-3-2008 11:44 PM 發表

NECA , 會出7吋 和18吋兩個版本, 造型很像原著...

有冇大大對依隻NECA 18'有興趣呢? 唔知香港有冇得賣:?
頭像被屏蔽
原帖由 fallout8 於 18-3-2008 07:34 PM 發表

有冇大大對依隻NECA 18'有興趣呢? 唔知香港有冇得賣:?

這個問題我不答了........:58:
但香港就一定會有得賣, 專賣美玩的實會返 !  :52:
皆x 地庫有得訂,alien 我想先睇實物,最擔心頭蓋是否全透明
唔係好似mcfarlane gum, 官方圖片全透明,出來實物不一樣:56:

18'alien - @((
7" alien  - !#)
open mouth predator - !#)
Stealth predator - !^)
-----------------------------------
須便提提大家neca 番出 t2 t-800 endoskeleton  都有得訂 !@)
頭像被屏蔽
原帖由 廁所仔 於 18-3-2008 08:57 PM 發表
皆x 地庫有得訂,alien 我想先睇實物,最擔心頭蓋是否全透明
唔係好似mcfarlane gum, 官方圖片全透明,出來實物不一樣:56:

...

多謝報料! 明晚去訂番大細各幾隻先......:43:
原帖由 fallout8 於 17-3-2008 11:12 PM 發表

依個forum用Internet Explorer會食香港字, 用firefox出post啦:o

fallout8兄多謝提點,唔該哂:73:
原帖由 masterprince 於 17-3-2008 09:03 AM 發表

3g兄,  你個post 出唔到wor.......

masterprince 兄你啲收藏真系又多又冷門,真系異形超級fans,小弟佩服:77:

呢隻真系好正,我都有隻,不過系在網bid返黎*)),我想問呢隻有冇假貨:?
原帖由 廁所仔 於 18-3-2008 08:57 PM 發表

...

18'都係2xx, 低玩wor.....(未玩過美玩, 唔知價:( )
masterprince兄有冇儲h.r.giger既畫集:58:

我係某地方見過有得賣, 不過好X貴放棄左:55:
頭像被屏蔽
原帖由 起級3g 於 18-3-2008 10:42 PM 發表

呢隻真系好正,我都有隻,不過系在網bid返黎*)),我想問呢隻有冇假貨:?

個價是否連DVD? 定頭only? 頭only都算平....... :58:
這個應無假貨, 可能上手是為了那個Kubrick而買日版set , 然後平放個頭及DVD.............:62:
頭像被屏蔽
原帖由 fallout8 於 18-3-2008 10:52 PM 發表
masterprince兄有冇儲h.r.giger既畫集:58:

我係某地方見過有得賣, 不過好X貴放棄左:55:

小弟有Necronomincon II, 買了十多年了.......
現在買都比較貴了一點
原帖由 masterprince 於 18-3-2008 11:01 PM 發表

個價是否連DVD? 定頭only? 頭only都算平....... :58:
這個應無假貨, 可能上手是為了那個Kubrick而買日版set , 然後平放個頭及DVD.............:62:

我交收時賣家話那隻專比影音舖賣,沒有那個精美紙外盒,只得個紙皮盒不過包裝得幾好,同只得dvd沒有
Kubrick的,不過我見我那隻同你那隻沒有分別,只比較黑沒你那隻好像灰色的:67:
頭像被屏蔽
原帖由 起級3g 於 18-3-2008 11:16 PM 發表

我交收時賣家話那隻專比影音舖賣,沒有那個精美紙外盒,只得個紙皮盒不過包裝得幾好,同只得dvd沒有
Kubrick的,不過我見我那隻同你那隻沒有分別,只比較黑沒你那隻好像灰色的:67:

連DVD, 好低呀!!! DVD是否英版?
相中影到灰灰地, 但實物較深色.....Very good deal for the set ! :71:
原帖由 masterprince 於 18-3-2008 11:22 PM 發表

連DVD, 好低呀!!! DVD是否英版?
相中影到灰灰地, 但實物較深色.....Very good deal for the set ! :71:

*))系不連DVD,佢加埋DVD都系加多@)),不過我無要到DVD,當時只想買頭像:67:
系唔系同你隻冇分別:36: