Toysdaily 玩具日報

樓主: masterprince

. 異 . 物 . 誌 . ( 30 Nov,2009 update )警告: 部份內容可能令人情緒不安

原帖由 masterprince 於 16-3-2008 10:33 PM 發表

這set是 AVP 時出的, 但以小弟所知在AVP-R上映時也有出同類產品, 不過造型有不同, 這可能還能在泰國買到。:73:

我泰國個朋友係msn話俾我知市面好多都賣哂!:50:
頭像被屏蔽
原帖由 起級3g 於 16-3-2008 11:08 PM 發表
masterprince 兄你

3g兄,  你個post 出唔到wor.......
頭像被屏蔽
原帖由 喪熊 於 16-3-2008 11:50 PM 發表

我泰國個朋友係msn話俾我知市面好多都賣哂!:50:

可以試下醫悲, 應該會有.....
原來有咁多avp野大開眼界
頭像被屏蔽
另一套AVP泰國exclusive產品,今次的是泰國版AVP圖案紅牛(Red Bull)罐及Alien及Predator造型的罐蓋,這兩個罐蓋均貼Fox的版權貼紙,但奇怪的是它們的造型竟然和Palisades的mini bust一模一樣!!!不知會否被Palisades告侵權?!

頭像被屏蔽
各位話似唔似......:62:

几似,不过此终有差别,所以应该系无问题~再讲palisades自己都顾唔掂钟得闲告人地??

btw,师兄真系一位无微不至典型既异型传家!!:71: :71:
原帖由 masterprince 於 17-3-2008 09:03 AM 發表

3g兄,  你個post 出唔到wor.......

部電腦有
原帖由 起級3g 於 17-3-2008 07:09 PM 發表

部電腦有

中jor alien 毒:59::34:
原帖由 廁所仔 於 17-3-2008 09:10 PM 發表

中jor alien 毒:59::34:

系:31:
原帖由 起級3g 於 17-3-2008 09:12 PM 發表

系:31:

依個forum用Internet Explorer會食香港字, 用firefox出post啦:o
原帖由 喪熊 於 16-3-2008 01:47 PM 發表

原來仲有7吋高o既會同期出,我睇真係要買番十隻八隻先夠皮囉!:70:
想問下係咩廠出:@
頭像被屏蔽
原帖由 美洲跳跳虎 於 17-3-2008 11:19 PM 發表
想問下係咩廠出:@

NECA , 會出7吋 和18吋兩個版本, 造型很像原著...
頭像被屏蔽
2003年Fox推出的Alien 25週年 日本版9碟 boxset + Alien head DVD case boxset, 限量10000套, 頭部比例約有 3:4 原大, 在珍珠透明頭蓋下可放入9隻DVD, 是一樣有實際用途而又特別的裝飾品。
2006年在英國也有推出過, 但就沒有跟日版才有的"夜光頭骨版Alien Kubrick"。

個異形頭boxset...日版好似好多野送咁啵.....:handshake: 個幾張係咩野咭呢?
http://www.wretch.cc/blog/N8855&article_id=2261515