Toysdaily 玩具日報

樓主: masterprince

. 異 . 物 . 誌 . ( 30 Nov,2009 update )警告: 部份內容可能令人情緒不安

頭像被屏蔽
Masterprince 兄, 可以將叧外已出的異形post放埋在呢處, 我o地就唔駛4圍搵:love:
頭像被屏蔽
多謝各位捧場, 現在因AVP系列而多了人對alien及predator有興趣, 小弟更覺應稍出綿力來讓新fans們對alien及predator以前的產品有更多元化的認識, 一齊分享交流。:77:
支持你!!!
頭像被屏蔽
McFarlane 2005 Collector's Club Exclusive 版的 Hicks, 是要入了Collector's Club 之後, 再在發售日在網上訂購的, 由於多人訂購, 這些時別版往往於數小時內售罄。
特別版與普通版不同之處:Hicks有頭盔,原來的pulse rifle換上了shotgun,FaceHugger屍體,地台有異形蛋,不同的card art。

頭像被屏蔽
此款Aliens造型的Fossil手錶應該在大約1998年生產的, 限量5000隻,當時好像在荃灣見過但無買到, 數月之後想買時已無從入手了, 直至2004年在Yahoo無意中重遇, 即入 !
至於隻錶面上的浮雕和我另一個大掛牆浮雕造形一樣, 質地就談不上甚麽好鋼水了, 普通電子行針錶一隻, 最特别還是那個異形蛋錶盒, 造形、上色都十分有水準兼且好重手。

原帖由 masterprince 於 15-3-2008 10:58 PM 發表
McFarlane 2005 Collector's Club Exclusive 版的 Hicks, 是要入了Collector's Club 之後, 再在發售日在網上訂購的, 由於多人訂購, 這些時別版往往於數小時內售罄。
特別版與普通版不同之處:Hicks有頭盔,原來的pul ...

我都 入 jor,不過俾我玩爛jor!!:79:
原帖由 masterprince 於 15-3-2008 10:58 PM 發表
特別版與普通版不同之處:Hicks有頭盔,原來的pul ...

我都好想搵特別版呀
頭像被屏蔽
原帖由 廁所仔 於 15-3-2008 11:05 PM 發表

我都 入 jor,不過俾我玩爛jor!!:79:

小弟就唔捨得開這版本, 衹開了隻普通版玩......:76:
但原來普通版也有兩種, 一種是有motion tracker, 而另一種是無的..........:62:
我都要show 下

?v=0
?v=0
?v=1204769180
?v=1204769233
?v=0
?v=1204767697
?v=1204767006
?v=1204775380
?v=0
?v=1204775669
?v=1204767664
?v=1204769323
?v=1204767682
?v=1204775848
?v=1204775881
頭像被屏蔽
原帖由 harrywong520 於 15-3-2008 11:23 PM 發表
我都要show 下

?v=0
?v=0
http://farm4.static.flickr.com/3133/2312931939_fe ...

harry兄, 你好像還欠Hicks club special 和 Stealth Predator 1 這兩隻特別版, 最貴是Stealth Predator 1, 反而Stealth Celtic就較平和較易找到......:71:
原帖由 masterprince 於 15-3-2008 11:35 PM 發表

harry兄, 你好像還欠Hicks club special 和 Stealth Predator 1 這兩隻特別版, 最貴是Stealth Predator 1, 反而Stealth Celtic就較平和較易找到......:71:

係呀!重搵緊呀..不過吾急...你有無相因我買了一個月都無..吾係咁清楚
頭像被屏蔽
原帖由 harrywong520 於 15-3-2008 11:49 PM 發表

係呀!重搵緊呀..不過吾急...你有無相因我買了一個月都無..吾係咁清楚

呢隻.......小弟都未入......

頭像被屏蔽
由專出星戰激光劍的 Master Replicas 所生產的1:1 Motion Tracker,可像戲內發出不同快慢速度的"beep beep"聲及其雷達可顯示異形接近時的畫面。

原帖由 masterprince 於 16-3-2008 12:12 AM 發表
由專出星戰激光劍的 Master Replicas 所生產的1:1 Motion Tracker,可像戲內發出不同快慢速度的"beep beep"聲及其雷達可顯示異形接近時的畫面。

http://farm3.static.flickr.com/2245/2332023531_334ff1d66a_o. ...

咁你老婆行近時佢有冇響:34:
頭像被屏蔽
原帖由 起級3g 於 16-3-2008 12:19 AM 發表

咁你老婆行近時佢有冇響:34:

訊號之強大, 足以令所有器材短路及爆炸......:34: