Toysdaily 玩具日報

查看: 41136|回復: 87

[PS2] 超級機械人大戰OG(新增SRWOG TV各話名詞解釋 - 第19 - 20話)

趁過熱鬧先...:DD:DD:DD

應該會係小櫻最後一隻PS2 Game嚟卦...

遊戲播片...又有得睇喇...

YouTube版:

http://www.youtube.com/watch?v=eKVCcjbEUWk&eurl=

下載版:

http://rapidshare.com/files/196732/ogs.wmv

官方宣傳Movie:

http://www.suparobo.jp/srw_lineup/srw_ogps/movie/index.html#

官方網頁:

http://www.suparobo.jp/srw_lineup/srw_ogps/index.html

[ 本文章最後由 小櫻 於 24-2-2007 12:59 AM 編輯 ]
你呢段片我都有呀~~^^~~
真係好正...............此game必入~~!
其實小櫻一路都覺得...

OG系列嘅故事比較完整...

不過...從GBA兩隻OG...小櫻最怕就係佢果個武器系統...

雖然可以自由使用唔同武器...增加靈活性...但同時令到武器改造變得麻煩...

另一個頭痛嘅係...個個角色都想出...但係就永遠出唔晒...:no::no::no:

可能喱集...小櫻會玩得好慢...

小櫻上
個個角色都想出...但係就永遠出唔晒<=====呢個係最大問題.............
頭像被屏蔽
今次OG各位會用ma野機做主力?!選3隻~!

我會用佢地~~
1. 古鐵
2. 白騎
3. SRX
原文章由 X-JAPAN 於 10-12-2006 01:32 AM 發表

我會用佢地~~
1. 古鐵
2. 白騎
3. SRX

小櫻就一定係...

1. 龍虎/虎龍王
2. SRX
3. 古鐵

如果以上機體未出到&#22021;話就...

1. 轟格殊2式(楠葉機)
2. R1/猛獸
3. 古鐵

小櫻上...:DD:DD:DD
原文章由 X-JAPAN 於 10-12-2006 01:32 AM 發表

我會用佢地~~
1. 古鐵
2. 白騎
3. SRX

1. 異變三式 (希望有得用)
2. 古鐵巨人&純白騎 (分唔開既夫妻檔)
3. 大積加
1. 古鐵 巨人 + (純)白騎士 (一對, 不可分割):shy:
2. 大積加 / 異變三式 (如果有得用)
3. 曉擊霸Mk III

[ 本文章最後由 Rin 於 10-12-2006 03:40 AM 編輯 ]
大贊卡無理由無得用=.=
龍卷 都有啦
I would like to use:

1. 異變三式
2. 大積加
原文章由 分手勿語仔 於 10-12-2006 13:06 發表
大贊卡無理由無得用=.=
龍卷 都有啦

大積加梗有得用,  不過異變三式就....:o

如果異變三式都有得加入就可以同大積加出合體技- 雙重斬艦刀(偽):DD

[ 本文章最後由 Rin 於 10-12-2006 06:40 PM 編輯 ]
原文章由 Rin 於 10-12-2006 06:38 PM 發表

大積加梗有得用,  不過異變三式就....:o

如果異變三式都有得加入就可以同大積加出合體技- 雙重斬艦刀(偽):DD

一定要有...斬艦刀既始創者唔可以冇得用架:*
雖然係機戰粉絲,但都應該唔買,因為得原創機体~~~:cool: