Toysdaily 玩具日報

樓主: stonekeung01

[新品消息] 2025年4月「METAL BUILD」ZETA GUNDAM / Z高達

Gn armor咁大隻、咁多件玩,日本魂限,58300yen,訂價都係貴Z三條魚,任訂。  注:Z 定價44000yen,含稅
比盡2500$,開訂3300真係太有良心,應該好多人訂
最痴線個個話唔靚唔靚,唔明到時又賣晒
一開訂就俾人秒殺 而家孤仔仲未開訂
ringo 發表於 3-10-2024 08:04 PM
一開訂就俾人秒殺 而家孤仔仲未開訂

會唔會係姑仔開咗訂再被秒殺而師兄唔知?好似今日開訂果隻SHF戸愚呂弟,只係响佢FB出現咗大約十五至二十分鐘左右就消失咗。

佢開幾多?  發表於 3-10-2024 08:42 PM
孤仔開左訂,同價錢,限鋪頭訂
對上買既通販MB應該係HI NU,大約1800左右
依隻要3千幾,我不如買隻第一水既魂限MB好過
chlycab 發表於 3-10-2024 08:53 PM
對上買既通販MB應該係HI NU,大約1800左右
依隻要3千幾,我不如買隻第一水既魂限MB好過 ...

對上開訂果隻魂限MB「翼霸」BELLVINE都係千七蚊鬆D,宜家隻MB Z高達個價位差唔多等如兩隻BELLVINE,咁小弟不如玩BELLVINE好過啦!(事實上小弟真係有訂BELLVINE)
對於玩開隔離間公司既鐵機巧系列的師兄黎講, MB Z高達係抵到爛到唔可以再爛之選

佢地連唔識變型既變型金剛都3千幾照買, 又或者之前隻古鐵巨人都成三千幾無問題, 不如請教下呢D弟兄錢為何物還好吧
見米青同毛瘡已經sold out,唔知代理會唔會好似髮剪商咁加價加推第二批......
fallout8 發表於 3-10-2024 10:51 PM
見米青同毛瘡已經sold out,唔知代理會唔會好似髮剪商咁加價加推第二批...... ...

班死中產搞爛個市, 呸! 鬼唔望個個做玩具界鳩根興揸住D貨坐艇, 卡吐
熱狗OO 發表於 3-10-2024 10:41 PM
對於玩開隔離間公司既鐵機巧系列的師兄黎講, MB Z高達係抵到爛到唔可以再爛之選

佢地連唔識變型既變型金 ...

鐵機巧果隻係古鐵唔係古鐵巨人,同埋係2千幾,我戇99買咗CCS就公佈出……
fallout8 發表於 3-10-2024 10:51 PM
見米青同毛瘡已經sold out,唔知代理會唔會好似髮剪商咁加價加推第二批...... ...

你唔係想高追呀…
熱狗OO 發表於 3-10-2024 10:41 PM

佢地連唔識變型既變型金 ...

我朋友就係呢類人,唔係算揾得多,但佢月光族黎,買野都唔睇價錢
當年一隻MB 20000円左右,佢見香港無貨,係可以叫朋友幫手去日本買
重要用一倍價錢40000円入手

所以有時唔係咩中產,月光族都會咁
chlycab 發表於 4-10-2024 09:01 AM
我朋友就係呢類人,唔係算揾得多,但佢月光族黎,買野都唔睇價錢
當年一隻MB 20000円左右,佢見香港無貨 ...

師兄完全正確!因我都係月光族