Toysdaily 玩具日報

樓主: stonekeung01

[新品消息] 2025年4月「METAL BUILD」ZETA GUNDAM / Z高達

熱狗OO 發表於 2-10-2024 01:37 AM
大家要記得幾年前,

同為BANDAI通販的主角機: 超時空要塞DX的1J甲事件,

依家買笨大野同炒股19樣(慘).....睇往績,MB通販主腳機應該係超大貨( 例如海牛),問題係你敢唔敢搏,等到佢正價先入手。
模型部而家都學精咗啦, 人氣主角機第一水都大量貨, 有得自己賺做咩仲畀傻炒賺 。
熱狗OO 發表於 2-10-2024 01:37 AM
大家要記得幾年前,

同為BANDAI通販的主角機: 超時空要塞DX的1J甲事件,

你一定唔記得左紅蓮
sniperxp 發表於 2-10-2024 12:37 PM
你一定唔記得左紅蓮

呢隻無跟, 個故事係點?
熱狗OO 發表於 1-10-2024 07:36 PM
時代馬尿的代言角式,步入楊偉之齡的廢老必搶之物,日後喺老人院攞出嚟向院友威威,貴d都值。 ...

哩個真,點都買返隻看門口,但通販冇必要追,等現貨去反斗城可能有正價收到
點睇都覺得同大部份中年男人咁......無腰

fallout8 發表於 2-10-2024 10:12 AM
依家買笨大野同炒股19樣(慘).....睇往績,MB通販主腳機應該係超大貨( 例如海牛),問題係你敢唔敢搏, ...

HI-NU我真係等到5-6算左右先入
支大炮反而係日本抽左,日本朋友幫我寄返黎果時都重未有個本體
nela 發表於 2-10-2024 03:25 PM
點睇都覺得同大部份中年男人咁......無腰

FB GROUP上面就係有人P圖將左右裙甲拍貼個身再拉長條腰成件事當堂唔同晒,點解笨大唔去修靚個身搞到Z好似甩褲咁?我寧願你放大METAL ROBOT魂直出MB都好過依家咁
wiswis 發表於 2-10-2024 04:03 PM
FB GROUP上面就係有人P圖將左右裙甲拍貼個身再拉長條腰成件事當堂唔同晒,點解笨大唔去修靚個身搞到Z好似 ...

可能想和舊版 1:60 至敬

ddd.JPG       aaa.JPG
nela 發表於 2-10-2024 04:39 PM

人地舊版都唔係玩左右分離, 退一萬步就算你玩左右甩甲都好應該畀人選擇換返兩件正常甲遮下醜
wiswis 發表於 2-10-2024 05:02 PM
人地舊版都唔係玩左右分離, 退一萬步就算你玩左右甩甲都好應該畀人選擇換返兩件正常甲遮下醜 ...

你唔洗咁緊張, 你睇番先幾頁d日本仔在現場影的相片下盤比例係無乜問題, 我點睇都係個頭大左少少姐
nela 發表於 2-10-2024 04:39 PM

你應該話係TV版入面果個樣囉, 唔係1/60係咁, 老模1/100及1/144都係咁7, 但1/144個BOXART今日睇都好靚
熱狗OO 發表於 29-9-2024 07:34 PM
細一個碼的metal robot 魂都完全變型喇。

咁又係。。。不過頭太細。
熱狗OO 發表於 29-9-2024 11:27 AM
一間非主流店開易陸八凌,要全訂;等訊鵝三巨頭

阿MAY開訂$衫山白凌, 都痴Q線幫佢交租; 不過我相信都會有足夠傻Height落疊,

估計另外兩巨頭都玩合謀定價的了, 考慮買番MG VER KA算
熱狗OO 發表於 3-10-2024 10:43 AM
阿MAY開訂$衫山白凌, 都痴Q線幫佢交租; 不過我相信都會有足夠傻Height落疊,

估計另外兩巨頭都玩合謀定價 ...

模x倉也是同價開

都話班L樣玩合謀定價架喇  發表於 3-10-2024 11:13 AM