Toysdaily 玩具日報

樓主: stonekeung01

[新品消息] 2024年4月 超合金魂 GX-107 完全變形紅蓮螺巖 & 大回轉巨鑽 SET

利申老千嗰隻我有買, 但係b記嗰隻變形系統其實真係下下著老千嗰隻嚟打。不計
外形。但佢 著眼點鑽頭 , 一公佈咗手動鑽反而變咗致命點。 叫消費者買咗反而有
種戇居嘅感覺。 今時今日你去鴨記,新填地街 都買個無線鑽啦。B仔 都唔知個爽字點寫㗎。
777@code 發表於 24-11-2023 11:07 PM
利申老千嗰隻我有買, 但係b記嗰隻變形系統其實真係下下著老千嗰隻嚟打。不計
外形。但佢 著眼點鑽頭 , 一 ...

這樣說來CCSTOYS應該趁BANDAI出再販紅蓮, 果隻風評好高
熱狗OO 發表於 25-11-2023 01:37 AM
這樣說來CCSTOYS應該趁BANDAI出再販紅蓮, 果隻風評好高

之前 傳ccstoy好似出話1.5 version喎,但未見影。 其實咁快速出1.5ver簡直係自掘墳墓
咁樣之後邊有人買佢D野吖, 就算係再板都係靜靜雞改良結構㗎啦。
個人覺得柯拿米紅蓮係現時為止最好嘅同類產品。之前好微笑嗰隻 40cm 大膠金屬版
紅蓮一 出圖都忍唔住訂咗。
777@code 發表於 25-11-2023 04:13 AM
之前 傳ccstoy好似出話1.5 version喎,但未見影。 其實咁快速出1.5ver簡直係自掘墳墓
咁樣之後邊有人買佢 ...

冇記錯其實唔係ccs講嘅,而係淘佬店收到d未確定嘅傳言就開po收訂,有次問淘佬店,老細答話其實都唔知係出新版定再販
hinaoi 發表於 25-11-2023 02:05 PM
冇記錯其實唔係ccs講嘅,而係淘佬店收到d未確定嘅傳言就開po收訂,有次問淘佬店,老細答話其實都唔知係出 ...

網上都有個台講過下,之後唔知咩原因無出到。
馬仔 發表於 25-11-2023 04:08 PM
網上都有個台講過下,之後唔知咩原因無出到。

真喺出就喺下一個千值練
stonekeung01 發表於 24-11-2023 07:49 PM

Bandai今次d照騙太弱了吧?

上次千值係還原哂劇中所有名場面先引到我呢類原設L的性趣。
笨大依家D合金魂幾乎係出一隻插一隻, 勁

超合金魂 GX-107 完全変形合体グレンラガン&大回転ギガドリルセット
●39,600円、2024年4月予定●52cm(全高、ドリル込み)

https://hjweb.jp/article/1251360/

stonekeung01 發表於 4-12-2023 10:16 AM
超合金魂 GX-107 完全変形合体グレン ...

以個頭對比個1YEN黎講, 千值版應該高過BANDAI版少少喎?
熱狗OO 發表於 4-12-2023 11:10 AM
以個頭對比個1YEN黎講, 千值版應該高過BANDAI版少少喎?

合金魂 係 18cm 高
千值練隻 riobot 係 21 cm 高

Vince 發表於 6-12-2023 11:33 AM
合金魂 係 18cm 高
千值練隻 riobot 係 21 cm 高

呸! 咁BANDAI食C喇
小弟冇睇晒成套天元, 隻紅蓮要咁多打開嘅位做乜?
半田健人_555 發表於 6-12-2023 08:12 PM
小弟冇睇晒成套天元, 隻紅蓮要咁多打開嘅位做乜?

唔關設定事, 係BANDAI純為合體自創的伸縮方法

卡通物就咁伸長手腳之嘛, 沒有開合的
TAMASHII NATIONS STORE TOKYO