Toysdaily 玩具日報

樓主: stonekeung01

[新品消息] 2024年4月 超合金魂 GX-107 完全變形紅蓮螺巖 & 大回轉巨鑽 SET

z21948814 發表於 9-5-2024 04:09 PM
你會唔會反思一下呢個係你嘅缺點而唔係個product問題?

明白有部份人覺得個鑽重要,而事實上個鑽真係好阻訂,有部份人淨係想要本體,笨大應該將個鑽分開賣,滿足唔同需求既人。
z21948814 發表於 9-5-2024 04:09 PM
你會唔會反思一下呢個係你嘅缺點而唔係個product問題?

我覺得包埋個鑽唔係product問題,好簡單一係唔買一係掉咗個鑽。

不過又唔使要人「反思」嘅。土地問題的確係所有香港人問題。
ToyKnife 發表於 9-5-2024 05:36 PM
我覺得包埋個鑽唔係product問題,好簡單一係唔買一係掉咗個鑽。

不過又唔使要人「反思」嘅。土地問題的 ...

師兄你呢啲咪係一個正常人會有嘅邏輯

如果話隻紅蓮上色好差 偷膠 個鑽唔識駁電自動轉, 我覺得都係好正常嘅批評

但果位師兄話個敗筆就係巨鑽好大個 我睇完真係笑左兼笑埋右

個product名本身就已經標榜「大回轉巨鑽」set, 個巨鑽本身就係件貨個賣點嚟

就等於我買咗隻metal build gn arms, 然後我話對GN劍係超級敗筆嚟, 咁鬼長搞到我收唔到入櫃

我諗任何人睇完都會啼笑皆非
$15XX, 離銀河鐵路不遠, 其實隻隻出到跳曬樓咁有咩謂。

不過唔關佢事,呤貨賣個d先係苦主。
發表於 6 天前 | 顯示全部樓層
網上睇到手動變電動方法.....用電批

nela 發表於 14-5-2024 11:25 AM
網上睇到手動變電動方法.....用電批

主體造得差, 個鑽幫不了多少

依家走勢999的機會不低
熱狗OO 發表於 9-5-2024 02:36 PM
已插至1380@MK panda;真三一後再一次銀河鐵道事件乎?

連鎖店霸權之一的毛瘡都插到呢口價了, 訊鵝三巨頭好快跟機吧?
fallout8 發表於 9-5-2024 02:46 PM
依隻最大敗筆係個大鑽,係寸金尺土既香港來講,個膠鑽真係阻訂到不得了。 ...

網上見人咁樣display .... 睇睇你夠唔夠愛

nela 發表於 14-5-2024 11:48 AM

全部都係”單車小可愛-車車”既相, 而家肥左d, 靚女左。

係, 可愛左....無以前咁生硬  發表於 6 天前
發表於 5 天前 來自手機 | 顯示全部樓層
熱狗OO 發表於 14-5-2024 11:32 AM
連鎖店霸權之一的毛瘡都插到呢口價了, 訊鵝三巨頭好快跟機吧?

真係跟機;藍屍店休易發凌。
發表於 5 天前 | 顯示全部樓層
熱狗OO 發表於 15-5-2024 02:21 PM
真係跟機;藍屍店休易發凌。

講真, 就算報警。999,我都不會買
柴灣20座男孩 發表於 15-5-2024 03:27 PM

已破1100, 999不遠矣
nela 發表於 14-5-2024 11:48 AM

其實咁樣擺都幾有臨場感嘅, 不過拆埋個台擺pose鑽上去好睇D
佛誕特價$10XX, 乳周酸
柴灣20座男孩 發表於 15-5-2024 03:27 PM

冇千值版的話999絕對OK。