Toysdaily 玩具日報

樓主: stonekeung01

[新品消息] 2024年4月 超合金魂 GX-107 完全變形紅蓮螺巖 & 大回轉巨鑽 SET

fallout8 發表於 22-10-2023 03:10 PM
同真三一一樣,會買紅蓮果班人大部份已經俾ccs同千值吸走曬,笨大依隻出得再靚都無用,佢不如留返d資源開 ...

喂~ 珍寶三2.0/超獸2.0 正呀,最好出埋泰坦3 2.0
轉速好慢喔,抱歉我真的啃不下去,沒有任何吸引我的亮點><

呢個電動組放在魂限就差唔多.... 整件咁既野唔方平, 我估就係與千值版同價, 即3萬YEN級二千左右,

除非個主體造得好神, 否則插硬
其實唔使估都知插硬,插德
超合金魂條TEAM真係唔同晒,依家我覺得直頭差到好似一班學徒攪project咁。。。

佢哋係咪以為終於諗到個方法,用外支架支撐到個巨鑽,仲識轉好突破?我一路睇覺得好礙眼同好面善,但硬係講唔到邊度見過。今日見到我朋友FB我恍然大悟。。。。。。。

DLS。。。好似D人去USJ環球影城,走埋去扮托住個地球咁呀。。。PK~!!!!

依家我返唔到轉頭,望住隻嘢就覺得佢只係企係下面扮托住個巨鑽咁。。。。。
老老豆豆,個鑽頭地台有幾高?依隻野隨時係千尺豪宅限定。
其實拎走隻紅蓮個鑽下面擺乜都得,如果個鑽會發光,就可以當埋燈用,正!
打開個鑽裏面係剩餘配件,佢呢個係將個地台物盡其用嘅創新玩法,應該俾啲掌聲呢班合金魂team嘅低能仔!
看完樓上師兄説法、有種既生瑜何生亮的感覺。
等出價、追加詳内容。
觀望中、雖然那裏那裏都有不足的地方。
差點意思。。。。。
將個鑽上下反轉分分鐘變做手沖咖啡機!創意無限!得咗!
呢隻應該做到"千"元突破,跌破一千蚊
經歷過真三一事件,哩隻嘢大家都睇淡得好緊要下……希望笨大可以俾番啲突破出嚟,等大家跌哂眼鏡
Hawk 發表於 27-10-2023 02:25 PM
經歷過真三一事件,哩隻嘢大家都睇淡得好緊要下……希望笨大可以俾番啲突破出嚟,等大家跌哂眼鏡 ...

合金魂呢個牌頭已相等於守舊, 唔會同你玩突破或複雜的設計

超合金魂 グレンラガン
●価格未定、発売時期未定

https://hjweb.jp/article/1205048/