Toysdaily 玩具日報

樓主: stonekeung01

[新品消息] 2023年12月 聖衣神話EX 女神雅典娜 & 城戶沙織 Divine Saga Premium

Vince 發表於 31-5-2023 11:58 AM
十二主神著既係「神衣」
聖衣 無論係乜野級 都只係  女神 d 兵。

嘩!!

版主終於開金口喇!!

好野!!

以前見佢鍾意星矢又唔敢拍片講星矢…

可惜!!
「神衣」唔係象徵事物嘅形象,係個神本身…?仲有低配版嘅「乜乜乜的聖/鱗/冥衣」(好似仲有真鱗衣,好亂),咁即係五小強要變神先有機會著神衣?玩具部有得諗喎,將佢五個整到神象咁樣:星矢的聖衣、冰河的聖衣……
thx 發表於 31-5-2023 08:33 PM
「神衣」唔係象徵事物嘅形象,係個神本身…?仲有低配版嘅「乜乜乜的聖/鱗/冥衣」(好似仲有真鱗衣,好亂), ...

如同之前所講…

原作者係有明文講到咩係神衣!!

只有 12 主神至有資格著和擁有!!

星矢他們是人類,最終極都係著神聖衣吧…
Lau 發表於 31-5-2023 08:45 PM
如同之前所講…

原作者係有明文講到咩係神衣!!

唔肯定哈帝斯好似話認得星矢由神話時代轉生去傷害佢,車田係咪想留條路話星矢係神?
thx 發表於 31-5-2023 08:59 PM
唔肯定哈帝斯好似話認得星矢由神話時代轉生去傷害佢,車田係咪想留條路話星矢係神? ...

乜神至傷害得神架咩??

即刻想起在 LC,潘朵拉都用枝叉界傷過雅典娜喎…

Lau 發表於 31-5-2023 09:06 PM
乜神至傷害得神架咩??

即刻想起在 LC,潘朵拉都用枝叉界傷過雅典娜喎…

我想講哈帝斯強調「轉生」,吹下水啫,興趣係攞嚟吹
thx 發表於 31-5-2023 09:16 PM
我想講哈帝斯強調「轉生」,吹下水啫,興趣係攞嚟吹

我都係講下姐!!

同人傾興趣野好開心架!!

如果你信…

人係會不斷投胎轉世的!!

https://twitter.com/t_features/status/1669510385970593793?s=20

stonekeung01 發表於 16-6-2023 09:28 AM
https://twitter.com/t_features/status/1669510385970593793?s=20

請問係咪唔可以單買便服女神? 要連埋聖衣版入嗎?
唔覺呢隻EX有乜進步,Mary樣,頭髮膠,對翼兩大舊
五小強冥衣都未打算收齊, 依隻MARY插水至超低價先會考慮
我睇完都係R曬頭,呢件雅典娜神衣就係EX?點解好似同舊聖衣無分別?
loikaleong 發表於 17-6-2023 02:05 AM
我睇完都係R曬頭,呢件雅典娜神衣就係EX?點解好似同舊聖衣無分別?

斷胸斷腰金屬手肘,夠ex未?

TAMASHII NATIONS WORLD TOUR -MEXICO

https://www.instagram.com/p/Ctj0 ... id=MzRlODBiNWFlZA==

魂限出?

進步好少
城戶沙織件裙條#帶有咁寬咩?

關節素體對大裸露好ugly
如果除得衫要馬上換上包膠body先