Toysdaily 玩具日報

查看: 19012|回復: 98

[新品消息] 2023年12月 聖衣神話EX 女神雅典娜 & 城戶沙織 Divine Saga Premium

「TAMASHII NATIONS WORLD TOUR TOKYO」展出

https://hobby.dengeki.com/event/1945915/

正呀, 唔使高追舊神話隻炒價!
denniskwong 發表於 26-5-2023 12:26 PM
正呀, 唔使高追舊神話隻炒價!

正x2, 請問除衫係點㗎?
熱狗OO 發表於 26-5-2023 01:19 PM
正x2, 請問除衫係點㗎?

妖, 你未見過女人咩? XDDD
有興趣, 入手後除衫, 揸高達d槍及盾。
ray1849 發表於 26-5-2023 01:29 PM
妖, 你未見過女人咩? XDDD

我估係肉色一塊冇蓮頭, 下盤白色, 上次神話甲也是這樣吧?
熱狗OO 發表於 26-5-2023 01:41 PM
有興趣, 入手後除衫, 揸高達d槍及盾。

當超合金版30mm sister玩。
出『 城戶沙織』? 即係冇雅典娜的神聖衣?
不過都好, 終於出EX...
但睇唔出舊女性素體同EX的有咩分別.....
呢隻己經係第六款雅典娜(壺頭、太陽神、神聖衣、原色、15週年),幾時先肯停。
數漏左,係第七款先啱,重有隻原色神聖衣雅典娜。。。。。。
看不出有乜大改善。舊神話係頭髮及配件脱色,導致臉有紫色,上臂有啡色,神杖手心有青色,簡稱城户甩色
跟住 北極星希蒂 出 又可以互動係好事 隻希蒂個樣幾好 但呢隻沙織咁mary樣
勇 發表於 26-5-2023 06:31 PM
看不出有乜大改善。舊神話係頭髮及配件脱色,導致臉有紫色,上臂有啡色,神杖手心有青色,簡稱城户甩色 ...

我買左咁多隻都無開過,原來咁大獲。
『聖闘士星矢』より
「聖闘士聖衣神話EX」シリーズでは初の「城戸沙織」を参考出品!!
続報にご期待ください。

https://twitter.com/t_features/status/1661942788026671104?s=20

loikaleong 發表於 26-5-2023 06:27 PM
呢隻己經係第六款雅典娜(壺頭、太陽神、神聖衣、原色、15週年),幾時先肯停。 ...

雅典娜聖衣有出過3隻色。雅典娜“神”聖衣係咩玩意?