Toysdaily 玩具日報

樓主: stonekeung01

[新品消息] 2023年6月 METAL BUILD DRAGON SCALE 真三一萬能俠1號

MB個隻唔買,呢隻更加唔會買,個設計外型唔係小弟杯茶。
fallout8 發表於 2-12-2023 08:01 PM
師兄你玩得好暴力吓wor,依隻野咁硬凈都扭斷
我印象中膊頭ball joint只可前後扭,係街試唔到。 ...

因為我一直認為果個位係可以上下郁,說明書又冇講唔郁得,所以不知不覺大力咗少少……
fallout8 發表於 2-12-2023 08:04 PM
依隻三一有個好大既缺點,就係d手勁難裝,要用風筒吹熱隻手先裝得入。

咪就係囉,得原本個拳頭最fit,其他實到爆
Hawk 發表於 2-12-2023 09:35 PM
因為我一直認為果個位係可以上下郁,說明書又冇講唔郁得,所以不知不覺大力咗少少…… ...

當楊過版display....
岩岩試左,係十字joint,可上下前後移動。
咁神奇? 我剩係前後郁到咋喎,上下郁唔到,2邊都係咁……
Hawk 發表於 2-12-2023 11:22 PM
咁神奇? 我剩係前後郁到咋喎,上下郁唔到,2邊都係咁……

正常隻手可以抬到我幅圖入面咁高,可惜你果隻已斷手,如果唔係可以攞去30果道check吓。
Hawk 發表於 2-12-2023 07:10 PM
話口未完,俾我扭斷手了……想買既師兄,膊頭近心口嗰2個ball joint唔好上下扭喇……

...

節哀順變… 呢隻瘦到冇哂真三一味絕對非我胃口。
30果隻用漫畫版樣好過啦,又要用世最樣,但又瘦
馬仔 發表於 26-11-2023 01:22 PM
仲有$10XX, 唔會買唔到,到時聖誕可能仲有呢!

你估中, 到蒸品投降, $980

小弟是次惨蝕19元, 是為19才子了。
我見笨大隻勇者王都冧到1480,心郁……但哩排實在買得太多了
熱狗OO 發表於 19-12-2023 05:36 PM
你估中, 到蒸品投降, $980

小弟是次惨蝕19元, 是為19才子了。

依家19蚊買個大家樂下午茶都唔得,你唔會因為果19蚊攪到今晚訓唔著卦?

搞下爛GAG姐!  發表於 19-12-2023 08:48 PM
我就唔建議見到邊樣減價都買
正常過咗氣跌少少都合理,但跌得多又跌得快嘅一定有佢嘅原因
所以特別討厭嗰d一見到平就狗衝,然後為咗避免比人笑佢傻仔就不停吹捧件貨嘅買家

笨大隻真三一我覺得只係訂價過高,而家跌到咁平係超值架,之前話企唔穩應該係未調好腳既關節啫,我1099買覺得真心抵囉
當然你本身唔like隻真三一就冇謂貪平買囉

係香港買玩具最貴唔係個價,最貴係安置佢既地方,貪平買左件唔鐘意既玩具,即係代表少左個位將來去放新買既玩具,見到9XX既真三一我真係好痕,但係真係無位俾到佢.....