Toysdaily 玩具日報

樓主: stonekeung01

[新品消息] 2023年7月 超合金魂 GX-104 勇者王 GAOFIGHGAR

$19XX ,開始跳跳跳。
馬仔 發表於 10-8-2023 02:47 PM
$19XX ,開始跳跳跳。

休陸異靈喇, 在"舊時怎樣"中的"爆X"
當碧桂園都企唔住, 勇者王算甚麼呢? 呸, 卡吐
熱狗OO 發表於 10-8-2023 04:02 PM
休陸異靈喇, 在"舊時怎樣"中的"爆X"
當碧桂園都企唔住, 勇者王算甚麼呢? 呸, 卡吐
...

下,唔係掛,俾樓主睇到,激死佢。

咁其實當初定咁貴做咩,D鋪入一隻,蝕一隻,佢成日出埋呢d跳樓貨,

想生存都幾難。
本身定價過高,應該會繼續跌
馬仔 發表於 10-8-2023 09:51 PM
下,唔係掛,俾樓主睇到,激死佢。

咁其實當初定咁貴做咩,D鋪入一隻,蝕一隻,佢成日出埋呢d跳樓貨,

樓主定版主先? 版主無所謂喇, 工作黎, YOUTUBE的收入可以幫補
繼續忍下手,目標跌到1300左右先入
如果真係有設計上嘅致命缺憾,引致未能盡情玩,咁係咪應該唔買等廠方自行回收整批,而唔係等超低價?即使係999,都係一筆錢嚟
buddylee 發表於 10-8-2023 11:30 PM
繼續忍下手,目標跌到1300左右先入

心聲,見到隻再販又收二千幾真係······
其實,當年我好喜歡合金魂呢合系列,每次公佈新角色,我都會好期待,仲會去即時落定。

我仲記得當年玩隻Gunbaster 同宇宙大帝時個仲興奮,開心既心情,仲會有嘩嘩聲既感覺。

但而家只會望下,睇下,出街睇下個盒,上網睇人地差既報告,同埋不斷下改既價錢。

呢條line由我剛出來做野,拍拖,結婚到生埋仔都仲玩緊,可以話睇住佢大,睇住佢壞。

唔知佢仲會唔會有再戰雄峰既一日, 出番隻正野等我嘩嘩聲!

Totally agree~!  發表於 11-8-2023 12:02 PM
都多謝今時今日有各路YOUTUBER試伏先, 寧願買貴, 唔好買錯  發表於 11-8-2023 10:32 AM
wiswis 發表於 11-8-2023 12:37 AM
如果真係有設計上嘅致命缺憾,引致未能盡情玩,咁係咪應該唔買等廠方自行回收整批,而唔係等超低價?即使係 ...

搞D咁既野我唔會入了, 即係講4/5百無意思喇, 企都企唔到999都無興趣了

空間都係成本, 入得TOYSDAILY都係步向陽痿之齡的初級廢老, 屋企都幾幅嘆牆架喇

我又無睇過勇者王既, 純粹當玩具玩又玩得唔爽又牙炸真係無謂
newnov 發表於 11-8-2023 06:13 AM
心聲,見到隻再販又收二千幾真係······

再版可能唔變黃,所以咁貴
睇咗幾條片,又唔覺好差,都係一貫合金魂玩法,要玩高可動玩燈唔駛諗,價錢無可否認貴,跌到千五左右入番隻先
Hawk 發表於 11-8-2023 10:54 AM
睇咗幾條片,又唔覺好差,都係一貫合金魂玩法,要玩高可動玩燈唔駛諗,價錢無可否認貴,跌到千五左右入番隻 ...

企都企唔穩喎,仲會向後仆,我覺得1500都入唔過

物就係, GX68的GGG都唔會發生咁既情況, 根本物幾乎同一個結構, 點會幾年後竟然退步架  發表於 11-8-2023 01:13 PM
但我睇其他片又唔見有企唔穩哩個問題喎? 最少版主條片都冇講過啦
我果隻企得好穩喎????