Toysdaily 玩具日報

樓主: stonekeung01

[新品消息] 2023年1月『水星的魔女』超合金 GUNDAM AERIAL 風靈高達

熱狗OO 發表於 10-4-2023 11:29 PM
今日終於在 "毛瘡" 以 "漆久狗" 入手

睇番日本定價, 扣稅後係3.6算, 應該跌盡喇掛? 記得去年死貨經典三一 ...

呸! 過半月之後同店已插至陸吳靈! 豈有此理又坐艇!

竟然仲低過紅渣1, 模型都抄至400都清到, 最終價錢會唔會同FM拍齊!?

你個形容好攪笑  發表於 28-5-2023 12:42 PM
熱狗OO 發表於 28-5-2023 10:57 AM
呸! 過半月之後同店已插至陸吳靈! 豈有此理又坐艇!

竟然仲低過紅渣1, 模型都抄至400都清到,  ...

免費送比我都覺得阻地方
這個我也不會考慮,因為土地問題,要嚴選
不過現在這些價格,差不多可以父母買給小童粗玩,好讓小童玩到甩皮甩骨,也可當假想奸角也可
eddiem249 發表於 28-5-2023 12:35 PM
免費送比我都覺得阻地方

呸! 跌至499我買多隻溝淡! 若499的話我唔信十年內升唔到100蚊!
mpp025 發表於 28-5-2023 12:48 PM
這個我也不會考慮,因為土地問題,要嚴選
不過現在這些價格,差不多可以父母買給小童粗玩,好讓小童玩到甩 ...

其實想問多唔多師兄擺晒高達/figures 出來定係入返晒盒擺埋多?

我只能部分放出來擺在飾櫃,例如新的放出來,再將之前的放回盒內  發表於 31-5-2023 10:55 AM