Toysdaily 玩具日報

樓主: stonekeung01

[新品消息] 2023年1月『水星的魔女』超合金 GUNDAM AERIAL 風靈高達

熱狗OO 發表於 23-7-2022 11:33 AM
你上偉大GOOGLE打: "乜乜乜乜 在線"

乜乜與在線之間記得隔一個空位, 就有的了

好,唔該晒師兄
抱住女主揸機人一定唔好睇既偏見,睇完發覺果然係偏見,之後都keep到0話質素,唔神作都基本良作質素喇

睇完想佢出0集果架機多d
jeffyen83 發表於 26-7-2022 11:36 AM
抱住女主揸機人一定唔好睇既偏見,睇完發覺果然係偏見,之後都keep到0話質素,唔神作都基本良作質素喇

睇 ...

教育你GOOGLE的超功能之後你應該唔只睇左呢套
「ROBOT FIGURES LAUNCH!」展出

https://www.gundam.info/news/event/01_8394.html

熱狗OO 發表於 26-7-2022 01:48 PM
教育你GOOGLE的超功能之後你應該唔只睇左呢套

係呀,睇緊樓上提過果套翠星上的加爾岡緹亞,呢套都唔錯喎

係我介紹的, 計機械人動畫的話, 此作絕對會是我人生至今最好看的十大內  發表於 28-7-2022 09:11 PM

咩事,蒸粉開訂30分鍾訂晒==
jeffyen83 發表於 29-7-2022 06:29 PM
咩事,蒸粉開訂30分鍾訂晒==

卡通片好睇隻機就會賣得
熱狗OO 發表於 25-8-2022 12:11 AM
卡通片好睇隻機就會賣得

0集真係幾正,希望唔好鐵血甘爛爛地尾????
jeffyen83 發表於 27-8-2022 09:20 PM
0集真係幾正,希望唔好鐵血甘爛爛地尾????

無得估, 都唔同導演處理, 但玩左四十年今日BANDAI的管理層應該係4~50歲此範圍, 即係我地呢班年紀, 應該玩野玩過咁多次炒車都唔會幼兒向及知道觀眾想睇甚麼
TAMASHII NATIONS STORE TOKYO 展出

https://hobby.dengeki.com/event/1672020/

熱狗OO 發表於 23-7-2022 11:36 AM
正式係無比例, 但其文字中寫產品高度係18cm, 咁即係大約1/100喇

如師兄所講超合金無正式比例 就如隻nu唔係1/100夾唔到MG又夾唔到MB 呢隻大約18cm就好喇 起碼夾MG都好玩d
TAMASHII NATIONS STORE TOKYO 展出

https://hobby.dengeki.com/news/1701370/

stonekeung01 發表於 9-10-2022 08:52 AM

好想買, 外型我OK既, 但睇真D有些問題, 看有無已訂者答到:

著燈只有雙眼? 胸口及大比的黑色部份無燈?

如果剩係得對眼可以發光, 咁都真係幾趕客下!