Toysdaily 玩具日報

樓主: stonekeung01

[新品消息] MG 1/100 ZETA GUNDAM / Z高達 Ver.Ka

6字頭不是夢啊唔通係講6十幾HAHAHAHAAAAA
熱狗OO 發表於 3-5-2023 02:20 PM
360才是正價, 應該會到的, 也不易走貨, 除了樣子吸引不到當打世代, 件太多對接近陽痿之齡的人士實在太煩,  ...

5月3號我post的, 兩個星期已收皮。
transformers 發表於 28-4-2023 02:08 PM
同我預計一様.......

六百不是夢

呵呵, 鞭下先。
$298了… 兩個月咋喎, 我仲以為要等到年尾d濕鳩開倉添; 日圓又跌緊, 等多口乎?
啱喇入定多D, 一定升到6XX
DenloX 發表於 11-7-2023 11:20 PM
啱喇入定多D, 一定升到6XX

咁快298就等插多口穩彈
有朋友的朋友移民, 把一炸GUNPLA免費派發, 執左呢件1.0, 上手已經齋拍左大部份我只是埋尾

今日角度係超垃圾, 係軟骨散的極致:
幾乎企唔到(所以我手揸住), 槍揸唔到, 翼必the, 可動性低八字企都好勉強,
根本係玩唔到, 以後成為飛機算。不過我懷疑飛機時對腳都會The

他日有再販平都絕不建議, 依家免費就當有支炮, 3.0依家300就買黎比較下時代的馬尿吧; 當1/100的ROBOT魂玩

本帖子中包含更多資源

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有帳號?註冊

x

其實都可考慮擺個型pose, 再黐死佢  發表於 12-7-2023 07:13 PM
熱狗OO 發表於 11-7-2023 07:35 PM
$298了… 兩個月咋喎, 我仲以為要等到年尾d濕鳩開倉添; 日圓又跌緊, 等多口乎? ...

師兄請問邊度298? 好彩仲未入
clivemak 發表於 12-7-2023 01:16 PM
師兄請問邊度298? 好彩仲未入

舊時點沙爹王旁的乳就旋。
熱狗OO 發表於 12-7-2023 10:02 AM
咁快298就等插多口穩彈

心動添, 點搞呀??
等260...........................
ray1849 發表於 31-12-2022 09:59 AM
即係話B社掛羊頭咋喎, 咁佢插至三舊水我就買嚟玩.

Ray兄!買丫!Ray兄!到價喇!
其實300樓下,MG個價OK啦,唔使等啦, 仲有幾多畀你跌到呀

買完要即開即砌, 不然入了嘆息之牆便直到永遠的了  發表於 12-7-2023 09:43 PM
lostintv 發表於 12-7-2023 06:08 PM
等260...........................

如上面師兄言, 岩價架喇, 我睇番之前的YOUTUBE係因為本月有再販固此撈埋未賣出的造成大貨

呢批再販係5月廠方出第一批貨前定左7月再出的, 因為BANDAI以為呢次好賣

咁BANDAI見銷量不及預期有排都唔敢再販的了
新Ka MG你幾可見300有找?仲等乜鬼呀