Toysdaily 玩具日報

樓主: stonekeung01

[新品消息] MG 1/100 ZETA GUNDAM / Z高達 Ver.Ka

熱狗OO 發表於 5-5-2023 11:49 PM
睇番自己的半嘆息之牆, 原來小弟自古以來係一款MG VER KA都未買過

Ka版沙鴨脾真心正,我覺得造型比例好過解匠。
老實講錢唔係問題,空間先係最大問題,我留番d位擺隻更靚嘅野唔好?
fallout8 發表於 6-5-2023 12:42 PM

孖宝都想買, 個盒太大喇…及明知自己心力少, 我要確定果下夠勇氣及時間一回家即開盒即齋拍完先會買的。一放入嘆息之牆便分分鐘十零廿年; 對上一隻砌的MG已是巴巴托司。
如果唔睇價錢, 買RG定哩隻好, KA版我只得ZZ
joe6_6 發表於 6-5-2023 03:30 PM

唔睇價錢,我寧願買hguc0088版,人形同飛機形都靚過咩ka版
fallout8 發表於 6-5-2023 12:42 PM

解匠沙鴨脾真的是出得不好, 浪費了大好機會. 希望在PG上有機會好些
mkmlo 發表於 7-5-2023 01:39 PM
解匠沙鴨脾真的是出得不好, 浪費了大好機會. 希望在PG上有機會好些

我覺得解匠身型太肥唔好睇。
fallout8 發表於 7-5-2023 05:12 PM
我覺得解匠身型太肥唔好睇。

是的,而且跟 Nu Gundam 差唔多高,放在一起就變成奇怪組合,好多做得不好的細微位,都幾失望。。。
joe6_6 發表於 6-5-2023 03:30 PM

不知你口味如何, 你上YOUTUBE睇晒呢兩款的REVIEW更好
已經跌破370!

有啲心思思添
WonderJimmy 發表於 20-5-2023 06:50 PM
已經跌破370!

唉! 話哂有愛, 插至299就買喇!當放大版Robot魂玩。我相信短期不會到價, 年尾d濕9開倉應該得。
熱狗OO 發表於 21-5-2023 09:18 AM
唉! 話哂有愛, 插至299就買喇!當放大版Robot魂玩。我相信短期不會到價, 年尾d濕9開倉應該得。 ...

署假前跌到三百頭引人入....
電擊作例

https://hobby.dengeki.com/reviews/1941209/

本帖子中包含更多資源

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有帳號?註冊

x
transformers 發表於 21-5-2023 01:03 PM
署假前跌到三百頭引人入....

ZZ都未跌到3百頭