Toysdaily 玩具日報

樓主: stonekeung01

[新品消息] MG 1/100 ZETA GUNDAM / Z高達 Ver.Ka

百載真純 發表於 28-4-2023 08:13 PM
題外話, 既然已經有主角機, 唔知會唔會出 Baund-Doc 或重高達等等的變形機體呢? 如果 1/100 重高達就有 40c ...

無咩機會............
週街貨四百中, 話上到6字果D炒9收皮啦
DenloX 發表於 30-4-2023 12:19 AM

比較起 2.0, 三字有找就夠了.
DenloX 發表於 30-4-2023 12:19 AM

呢隻有咩人會買阿,炒狗收皮喇
DenloX 發表於 29-4-2023 09:44 PM
上面有炒9話可以見6字頭喎, 而家週街貨4百中, 麻煩良心玩家多報價打擊炒9

炒你 老  母
唔撚識字??
6字頭喎....5字頭都難搵, 週街4中, 大把貨, 仲有下調空間, 炒狗收皮啦HAHAAAAAA
似乎貨真係幾多吓,四百頭三百尾應該等多陣就OK。

MS mode下線條幾硬朗,頭我個人覺得好過2.0,係個胸比較dur呢點真係有啲惡啃...

不過生活已經多嘢煩,幾舊水嘅模型真係唔駛計較太多喇。Ka又唔係成日出,我個人選擇包容咗佢,買埋砌好佢算
其實我寧願心口無嗰4條銀色嘢,如果啤多兩件件,等我地自己選擇兩個版本就最好啦。
WR 既然對腳屈高左, 點解又要整細對翼.
飛機形態唔好睇

我比較喜歡呢隻飛行型態
呢隻口價彈唔到喇, 未來若插至300我都無興趣;

長假玩番2.0(我擺埋一邊十年), 首次變飛機, 好兇險, 好多野好易斷, "完事後"翼邊即爆了少少,

我會逆變形一次便應不會再變的了, VER KA襟唔襟變你地話我知了, 但砌模型齋拍都太煩喇, MG仲咁多件搞唔掂;有2.0之下, 我等METAL BUILD喇, MB話會出番UC系列架嘛, D變形機體涉及變型關節唔係鐵的話真的太危險了
網圖

本帖子中包含更多資源

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有帳號?註冊

x
transformers 發表於 28-4-2023 02:08 PM
同我預計一様.......

六百不是夢

今晚行現時點, 好多舖有, 及普遍標$420-$430而已, 相信極短期會穿$400, 晒位對於店家是攞命。

不受歡迎至此我是有點意外, 相信長遠來說此作的市價會跟2.0相若, 最多亦只是2.0的多10%價錢。

情況有點似RX78 2.0跟3.0的下場。