Toysdaily 玩具日報

樓主: stonekeung01

[新品消息] MG 1/100 ZETA GUNDAM / Z高達 Ver.Ka

變形官方介紹
https://bandai-hobby.net/site/mgka/howto/

本帖子中包含更多資源

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有帳號?註冊

x
waverider好核突點解說都無用
DenloX 發表於 24-4-2023 10:32 PM
waverider好核突點解說都無用

背翼連不到盾印象中係眾多Z變形產品中首次, 不只回歸原點,係退低過原點。

我都話當放大版robot魂心理上好d, 飛機當送, 其實大部份買家也不會來回喪變, 應大部份變一次飛機再變番機械人就直到永遠的了。

按上, 值不值比貴咁多自己抨。FM水星都抄到過三百清, 呢隻5舊走唔甩。
熱狗OO 發表於 25-4-2023 09:51 AM
背翼連不到盾印象中係眾多Z變形產品中首次, 不只回歸原點,係退低過原點。

我都話當放大版robot魂心理上 ...

5舊?

冇六百唔好諗

哇! 若無6舊唔好諗就去建興好過了!

絕不值2.0一倍囉!
官方preview Part 1

固定天線用, 可動天線用

https://www.gundam-base.net/staffblog/39581.html

d噴射口封晒板, 果然係黑科技
clivemak 發表於 27-4-2023 07:48 PM
d噴射口封晒板, 果然係黑科技

旧科技喇~电炉一样都是無开窿喷火都一样可以煮熟嘢,所以依隻嘢是蒸汽推动的!
官方preview Part 2

THE GUNDAM BASE 褔岡展示

https://www.gundam-base.net/staffblog/39604.html

布拉度 發表於 27-4-2023 09:25 PM
旧科技喇~电炉一样都是無开窿喷火都一样可以煮熟嘢,所以依隻嘢是蒸汽推动的! ...

你洩露軍事基密

https://twitter.com/gundambase_t/status/1651548658612207617?s=20

本帖子中包含更多資源

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有帳號?註冊

x

見旋拍班L樣預售係450至475咋喎
熱狗OO 發表於 28-4-2023 11:51 AM

睇下點

用呢個模, 去骨, 去變型關節, 以RE100或FM名義出, 半價, 一定爆賣過MG, 我首先一定買先

你變得咁核突又維持唔到個強度就算9數喇, 強度你睇下條頸, 呸! 成日矮頸, 佢唔係唔岩比例, 似乎係果個衣領位經常塌下來
熱狗OO 發表於 28-4-2023 11:51 AM

聖域開五百頭
一冇貨即上六百