Toysdaily 玩具日報

樓主: stonekeung01

[新品消息] 2022年12月 超合金魂 GX-105 鐵甲萬能俠Z 革進 -KAKUMEI SHINKA-

柴灣20座男孩 發表於 4-1-2023 10:23 PM
師兄, 算係啦, 另外當時湾仔東方188,的一樓, 其中1間细舖, 四眼女人看檔,當時幫她買gx 03 超力仔,7魚2草,  ...

依家皇室堡三樓都好多玩具睇,我都好鍾意行。
熱狗OO 發表於 3-1-2023 07:18 PM
市傳灣仔黑社會店真係插到399, 惟小弟住邊疆冇法證實, 不過呢間出名劏, 若佢都咁快做呢口價的話, 我排$35 ...

真係咁平就要入返隻喇!用嚟罰企都好
呢隻萬能俠原價賣7百幾,我唔知佢有咩大改良,我覺得佢應該同一隻SR合金差唔多價錢就正確。
粉晶5XX了,好快4xx
GX-105MMJ  鐵甲萬能俠 Z 革進 -KAKUMEI SHINKA- mastermind JAPAN EDITION 預告發布

乜鬼野 mastermind?心口整個"骷顱頭"
唉! 同個模總要出好幾次,都買不下去了.
依家合金魂不断的吃老本,出完又出。反而其他厂出新的产品。我依加根本不想买B记的野了。
這系列除了情懷以外,根本跟不上時代演進,還是這麼醜的水桶腰,何時審美觀會改變模改一下,爛透了合金魂。
老是舊模,看了都沒什麼慾望。