Toysdaily 玩具日報

樓主: stonekeung01

[新品消息] THE合体 HAGANEWORKS 超獸機神斷空我

咁即係到最後會唔會有夾口? 外型幾靚,又夠大隻,但如果成個正面都係夾口就扣曬分
hwlai 發表於 21-1-2022 01:32 AM
咁即係到最後會唔會有夾口? 外型幾靚,又夠大隻,但如果成個正面都係夾口就扣曬分 ...

夾口應該都係果個位,但密合度應該會修正一下
呢隻特別在於象人分體靚過大合體,如果我入手,呢個係主因!

今次的動物變人後,真的幾好,連鷹人都像樣。

我依家睇緊佢個膊頭,幾幅圖都唔同樣,睇真D,似乎有得變型,

我比較鍾意窄膊頭,呢下真係有驚喜。
只係「凸出物」有偷膠,好心佢爭少少就搞埋佢啦!

Garycharm 發表於 21-1-2022 12:02 PM

佢呢隻鷹戰機比例唔錯,千值出到短腳,大象肩部大合體可以變大,幾有心思。

所以同類型產品出係無問題,最緊要有改良,好似個間下下食老本,事事旦旦出舊屎俾係,真心頂唔到幾耐。
馬仔 發表於 21-1-2022 01:43 PM
佢呢隻鷹戰機比例唔錯,千值出到短腳,大象肩部大合體可以變大,幾有心思。

所以同類型產品出係無問題, ...

呢隻嘢唔會平,我原本諗住pass,
但係越睇越正,靚過之前話出果隻robo-dou 好多好多。

可能走唔甩....
Garycharm 發表於 21-1-2022 12:02 PM

宣傳片有示範,肩膀有變形可以短變長
而家唯一可能冇咁靚嘅係合體字型態,對比成個頭嘅size,塊面好似細咗少少
睇得出係造型方面付出咗心機, 集過往不足之處而去改善之大成, 沒有最好, 只有更好
呢隻超獸係咁多間廠的設計裏面最啱小弟心水的一間, 希望佢個價唔會過三千啦!

如果太貴的話就算過到自己個荷包嗰關, 睇怕都好難過到家中領導人嗰關咯!!
kk31 發表於 10-2-2022 04:11 PM
呢隻超獸係咁多間廠的設計裏面最啱小弟心水的一間, 希望佢個價唔會過三千啦!

如果太貴的話就算過到自己個 ...

聽內地講人民弊好似1800
自己換算港幣
百龍天舞 發表於 12-2-2022 12:29 PM
自己換算港幣

2300有找....
自己換算港幣

呢個價口唔錯喎, 可以準備定銀兩咯, 希望佢個成品出來個樣唔會大跌watt啦!
自己換算港幣

個價似係講 threezero 果隻。
Goodsmile d 隻官方未有「定價」。

呢個價錢, 其實我本身想入30隻斷空我,

不過見到佢兩隻獅豹變形變到好似長臂猿咁, 合體之後又好似企係兩舊磚頭上面,

都係俾多啲時間等呢隻出土咯!