Toysdaily 玩具日報

[新品消息] HasLab 眾籌 TRANSFORMERS 變形金剛 Victory Saber 皇者史達

HasLab 眾籌 TRANSFORMERS 變形金剛 第二彈 - Deathsaurus / 撒拉斯

售價:$179.99

果然不出所料會出薩拉斯, 咁煞星, 恐龍王等等人氣唔差的角色都有機會面世, 可能要入呢個系列坑了.
小弟對史達零興趣,不過對大奸角薩拉斯就唔同了!原本考慮緊好唔好追番隻MMC版本的薩拉斯,勢估唔到孩記竟然會「跟機」。
暫時就咁睇官圖,本體除咗上臂內側之外就無偷膠位,相當好!身型比例比史達更好,手臂亦都無MMC版薩拉斯咁粗。
要彈的就係個盾,太細太薄,同埋果把大刀,小弟以為係鹿角,實在太肉酸,一定要搵三廠補件打救!
撒拉斯 灰模 展示 updated

HasLab TRANSFORMERS 變形金剛 Victory Saber 皇者史達 快將發貨 !!

Deathsaurus / 撒拉斯 Updated

Vince 發表於 19-11-2022 01:42 PM
Deathsaurus / 撒拉斯 Updated

今次 haslab 令人驚喜的地方, 就係將 撒拉斯在劇中用過的所有武器都一一呈現出來, 特別係支 "金屬生命破壞大砲" 仲要可以用怪鳥模式使用係別出心裁.

眾籌 TRANSFORMERS 變形金剛 第二彈 - Deathsaurus / 撒拉斯 達標

恭喜再次眾籌成功,孩記實驗室果然有一手,捉到 fans心理,既然入得史達,當然唔會放過狂派首領,然後唔知會唔會有第三彈呢?希望會係 Liokaiser 或者 DinoKing 咁就好喇。
百載真純 發表於 29-11-2022 09:34 PM
恭喜再次眾籌成功,孩記實驗室果然有一手,捉到 fans心理,既然入得史達,當然唔會放過狂派首領,然後唔知 ...

我想佢出 Road Caesar 陸上王 先 law
官方 preview updated

https://youtu.be/cHzcEhQ5Ifo

Updated

TRANSFORMERS 變形金剛 眾籌項目 - Deathsaurus / 撒拉斯 - Tier 1 武器包 解鎖

TakaraTomy designer, Yuki San, preview updated

https://youtu.be/-QIKD59E5Kc

隻史達膠到咁,唔夾