Toysdaily 玩具日報

[新品消息] HasLab 眾籌 TRANSFORMERS 變形金剛 Victory Saber 皇者史達

Garycharm 發表於 4-9-2021 11:51 PM
可能玩慣變形金剛,偷膠已經麻木咗,我反而唔明白點解咁多窿窿….我估係螺絲窿,
你係唔係應該搵啲野遮下呢 ...

看那些窿窿有部分是六角形, 應該是插武器或特效件用, 但是加埋螺絲窿的確有點多...
馬仔 發表於 17-9-2021 04:24 PM
呢隻人氣咁高都要眾籌?why?

唔通衰樣?

日本G1系列喺外國人氣唔高
果陣唔係話MP-24對腳板預咗大合體嗎?  點解......!?
(早就放咗隻Star Saber了)
worrow 發表於 19-9-2021 02:11 PM
果陣唔係話MP-24對腳板預咗大合體嗎?  點解......!?
(早就放咗隻Star Saber了)

你見佢今次開新模「另起爐灶」,似乎TT社早就放棄咗MP-24大合體呢件事了!
這隻沒興趣,可以 Skip!唉,隻 MP 火車合體去左月球賞月?
THOUTHER 發表於 19-9-2021 03:58 PM
你見佢今次開新模「另起爐灶」,似乎TT社早就放棄咗MP-24大合體呢件事了! ...

非常認同師兄所說, Haslab 咁樣出法, 都感覺心知不妙, 小弟一直等待的 MP 獅王, 現在已經決定正式放棄! 隻 Haslab 勝利史達, 雖然唔係太差, 但始終未能達到小弟心目中要求, 最近睇左咁多勝利史達合體照, 實在心癢, 為了一搔合體之癢, 小弟於事乎入左隻 KFC 獅王, 結果呢隻獅王, 無論人型, 機型, 獅型, 合體型都令人相當滿意, 呢隻非官方勝利獅王竟然帶俾小弟另一種勝利, 真係估唔到!
mkmlo 發表於 19-9-2021 10:50 PM
這隻沒興趣,可以 Skip!唉,隻 MP 火車合體去左月球賞月?

早前已經有照片流出, 六隻入一面完成左一隻.
百載真純 發表於 19-9-2021 11:58 PM
早前已經有照片流出, 六隻入一面完成左一隻.

希望唔駛等六年
Updated

我手上有MP24補件,但就冇KFC狮王
成功眾籌
updated 眾籌目標,如果達到 20,000 預訂,將會跟埋盾同2個 Micromaster : Holi & Fire。

恭喜眾籌成功! 呢兩隻 micromaster 應該係 siege war for cybertron 的 stakeout 和 red heat 改色版.

大大隻,如果對角色有愛,應該會滿足。

至於偷膠位,真正礙眼係獅王背後兩枝炮(孩記正契弟,搞埋佢駛死咩!),
買番o黎自己搞搞佢,順手滲下線,都算見得人。
我反而唔滿意佢條頸,太粗,加上頭部似乎可動不高,頭昂昂,冇霸氣。

我冇愛,今次pass,祝師兄們玩得開心。

14,000 目標達成。最起碼會有多支炮玩。