Toysdaily 玩具日報

[新品消息] ROBO‐DOU 超獸機神 Dancouga 斷空我

熱狗OO 發表於 12-12-2023 10:34 PM
肯定係toysdaily令佢增加熱度。

申撚鳩苦哂
一隻合金魂(仲要係初版)已經夠哂
熱狗OO 發表於 14-12-2023 05:42 AM
估計你冇bandai或千值版吧?若是就易接受好多。

千值練係幾靚!不過我對佢冇愛所以冇買!three zero呢隻雖然個面相唔好睇!但整體身形,可動,變形都幾好!八舊水樓下抵玩啦!bandai嗰隻我連睇都唔會睇!仲賣埋啲舊情懷合金設計!整體外形蠢到pk!
635csi 發表於 14-12-2023 08:35 PM
千值練係幾靚!不過我對佢冇愛所以冇買!three zero呢隻雖然個面相唔好睇!但整體身形,可動,變形都幾好 ...

我最唔中意反而係佢成身用咗好多低成本軟身膠,個手感極度麻麻,而且又並唔係為咗減少牙煙位而用…
其次面相一般人都可以自己買支gundam marker補到色,但對手臂過短真係救唔到
635csi 發表於 14-12-2023 08:35 PM
千值練係幾靚!不過我對佢冇愛所以冇買!three zero呢隻雖然個面相唔好睇!但整體身形,可動,變形都幾好 ...

ching你咁講又會引哂班病die打手出嚟架喇