Toysdaily 玩具日報

[新品消息] ROBO‐DOU 超獸機神 Dancouga 斷空我

再补充一點,佢背脊對飛翼啲渗線,真係仲衰過我嘅高達模型。。。
好彩無去訂e+期待新果隻

我有買開30嘢,基本上唔需要訂,次次都大把現貨賣,特別x品唔知係咪佢既總代理,有時平少少會有但就冇見過佢冧價散貨,我最近買番隻柯帕文見佢擺咗成年都係嗰個價,所以我覺得現時玩具市場性價比最高首選CCToys, 跟住就係30
Hawk 發表於 7-2-2022 12:03 PM
我有買開30嘢,基本上唔需要訂,次次都大把現貨賣,特別x品唔知係咪佢既總代理,有時平少少會有但就冇見過 ...

WRONG

Hong Kong SAR, China
Distributor : Lucky On Trading Ltd
Alpha-C Group Ltd

歪勾 發表於 7-2-2022 08:41 AM
再补充一點,佢背脊對飛翼啲渗線,真係仲衰過我嘅高達模型。。。

呢个渗线唔单止係手工差,係我见到最见过最差最无厘头嘅布线→没有之一啊。基本呢个切鸡c或者地嘥那……可以用不知所谓嚟到做总结,当然老窦大把/股東就当我冇讲过啦。

难为嗰啲收咗钱嘅KOL,YOUTUBER搏命帮佢吹。
滲線那個問題,像是刻線太粗所致
其實 Threezero 和 HT 都係黑線往往過粗,HT 就普遍比 Threezero 多出界????
純白騎士姬Saber 發表於 7-2-2022 10:02 AM
好彩無去訂e+期待新果隻

呢隻既色好奇怪,所以邊都加d銀色卜上去,我個人唔係好鐘意,而且成型好似山口式咁,另一隻新會好d.
鷹戰機人型肩膀位置不佳,好微笑版就很不錯,如果手肘能彎就更棒了,頭型感覺額頭太高,頭型
依隻真係唔期望,平平地粗玩
mpp025 發表於 15-3-2022 10:35 AM
依隻真係唔期望,平平地粗玩

期望 d 雙劈價,不如真係「平平地」買隻 合金魂 13r(之前1k有找)
Vince 發表於 15-3-2022 11:00 AM
期望 d 雙劈價,不如真係「平平地」買隻 合金魂 13r(之前1k有找)

我有諗過入gx 13r, 但見到朋友斷臗關節就放棄了

呢隻30睇完個辦又係唔想入,唯一吸引我係那種望落係鐵的質感

不過跌到同機警一樣價會入,變下型都抵
Vince 發表於 15-3-2022 11:00 AM

我貪新忘舊,所以沒有打算買舊版了,而且佢個定價,在我心中算平了,所以不用待它跌價了
不過我很期待good smile出的超獸,因為睇佢個辨,外型像係集合咁多款產品的優點,希望它不要令我失望啦
呢隻野2022年架?

2023年尾仲賣緊喎, 聖誕大特賣 "漆狗久" 中, 銀河鐵道都脫軌了

呢間廠造美系算不錯, 但日系產品炒車率異常高