Toysdaily 玩具日報

樓主: stonekeung01

[新品消息] 9月 魂限 DX超合金 VF-1J ARMORED PARTS SET / 一般發售 VF-1J ARMORED

訂唔到套甲唯有希望訂到套套裝
等套裝,希望好似福卡机咁貨多

甲set就魂限
重裝J就一般售

咁未即係重裝J有機會無魂限甲咁貴囉?:@
fallout8 發表於 24-4-2021 10:05 PM
唔明,如果係大圍生態改變左,咁點X登同X討日日重有大把人留言出 post?
我認為文字討論係唔可以被完全取 ...

"討論區末落中及D人去YOUTUBE/FB" 呢句(大約如此意思) 唔係我講的

係本版的某版主在YOUTUBE上說的, 我都頗同意

你說的都同意, 都有人玩討論區, 主要老餅囉, 後生的愈來愈少上討論區架喇

我其實都愛上討論區的, 文字有文字的好處, 唔係下下想睇動的畫面及聽聲, 感覺資訊太轟炸;

我對TOYSDAILY最不滿的是, 不能自由POST圖, 要放D相上某個WEB之後轉過黎

真係太煩了, 但呢度又多主力的師兄願意咁做, 咁可以講乜呢?

但我絕對覺得不能直LINK J-PEG係超OUTDATE及ONL9的,

你試下FACEBOOK有這樣的POST圖關卡你仲用唔用FACEBOOK?
nela 發表於 24-4-2021 10:40 PM
唔啱睇咪走囉,你都唔只一次係咁講講下離哂題!

28號套裝都應該超難入到 ...

因為總有D人口裡說不身體最誠實。又無料自己開個Forum,又搵唔到另一個地方有TD俾到佢要嘅資訊。

所以就好似精神分裂咁,搵D九唔搭八極其牽強嘅原因俾自己留o係度,同追佢口中侮辱緊嘅「蘿蔔頭」嘅所有作品。你唔夠恥度其實好難明嗰啲邏輯。

嘩對拳頭..................我諗我到時都係用返正常手算:( item_0000013603_OBa6b2Ua_109.jpg
熱狗OO 發表於 26-4-2021 01:49 PM
"討論區末落中及D人去YOUTUBE/FB" 呢句(大約如此意思) 唔係我講的

係本版的某版主在YOUTUBE上說的, 我都 ...

TD唔俾你直接放相,講到尾都係錢既問題,因為放相係server成本好高。
至於FB點解可以俾你放相,因為大財團多廣告收入.. 出賣你私隱..... etc
fallout8 發表於 26-4-2021 03:31 PM
TD唔俾你直接放相,講到尾都係錢既問題,因為放相係server成本好高。
至於FB點解可以俾你放相,因為大財 ...

如果可以節省成本,我唔介意做多少少,始終希望TD可以繼續Run落去。
wwwkcc 發表於 26-4-2021 03:28 PM
嘩對拳頭..................我諗我到時都係用返正常手算

我又幾like對大拳頭,很懷舊feel......

雜誌預測下一款DX

買到你窮系列 .... :69:
我想要TV版炮灰1A呀{:1_223:}
除非大愛,買一至二隻已足夠。
我反而想佢出超時空世紀多d。
fallout8 發表於 26-4-2021 05:47 PM
除非大愛,買一至二隻已足夠。
我反而想佢出超時空世紀多d。

我想要機甲創世紀…