Toysdaily 玩具日報

樓主: stonekeung01

[新品消息] 9月 魂限 DX超合金 VF-1J ARMORED PARTS SET / 一般發售 VF-1J ARMORED

9 月再販1J喎。
2021年9月に一般店頭にて発売予定の「DX超合金 VF-1Jアーマードバルキリー(一条輝機)」
2021年9月一般發售「DX超合金 VF-1J ARMORED VALKYRIE (一条輝機)」

其實送埋個頭,1S都可以變全裝甲1J,又幾好喎(唔睇後面的話)。滿足到我呢啲屋企無位,但又想要全裝甲1J。

一般發售

魂限

2021年9月一般發售「DX超合金 VF-1J ARMORED VALKYRIE (一条輝機)」

価格:33,000円(税10%込)30,000円(税抜)   
発売日:2021年09月

■商品仕様
全高:約280mm
材質:ABS、ダイキャスト、PVC製

■セット内容
・VF-1J一式
・アーマードパーツ一式
・搭乗用コックピットシート
・交換用VF-1J頭部
・台座用アタッチメント
・大型握り手左右
・交換用丸手首左右
・パイロットフィギュア(大気圏外装備)

https://tamashii.jp/item/13603/

stonekeung01 發表於 22-4-2021 10:07 AM

Yeah 有 Bandai 冇絕版,買唔到 初回 1j ,今次可以買返 boxset (如果到時仲有錢買既話)
:36:
真係沙煲咁大個拳頭,嚇死人。
馬仔 發表於 22-4-2021 11:43 AM

胸甲簿點,膊頭甲和拳頭細點就好,現在猶疑買不買好。
馬仔 發表於 22-4-2021 11:43 AM

佢有兩款拳頭,一對大,一對細。
stonekeung01 發表於 22-4-2021 10:07 AM

2个架駛員(一条輝)有咩分別? 大気圏外装備
淨甲33000日元....

已包1J........
我覺得以Bandai自古以來的奸詐技倆, 好大可能1J的馬輝人仔坐唔落VF1S…
熱狗OO 發表於 22-4-2021 02:29 PM
我覺得以Bandai自古以來的奸詐技倆, 好大可能1J的馬輝人仔坐唔落VF1S…

講真我並不特別喜歡仆佳少校,但炒價下焗買大貨的1S,太空甲都買埋,惟太空甲的1S配仆佳感覺異常奇怪,因為太空甲時他已掛掉。

上淘寶竟然冇齋馬輝人仔的老番買(大6人呢次咁L蠢)

好了,見J咁樣套裝出我好興奮,一架重甲J,把馬輝人仔放落太空甲1S作gerwalk,展示完美!惟現在看圖我有多少擔心奸ban在駕駛員上玩嘢做些kick位令你塞唔入1S度…
我只想要套甲,希望1S都出埋。