Toysdaily 玩具日報

樓主: stonekeung01

[新品消息] 9月 魂限 DX超合金 VF-1J ARMORED PARTS SET / 一般發售 VF-1J ARMORED

yimingyang 發表於 23-4-2021 10:27 PM
應該是28日下午4點(日本時間)

今天在日魂訂好AP了,套裝版就算了

我冇J,固等套。
kr2004jp 發表於 23-4-2021 05:18 PM
各位唔好咩都拉左去政治好唔好?依度係討論分享玩具既論壇呀.

無錯,唔好攪到呢道污糟邋遢,唔該
頭像被屏蔽
提示: 該帖被管理員或版主屏蔽
G-man 發表於 24-4-2021 06:12 PM
呢處早被港獨黃妖恐怖份子文宣污染了幾年,因為玩具日報自己也是支持者之一。

有港獨Tin大量擺放「真普 ...

其實唔啱睇仲留喺度做乜?

卡通片啲侵略者好鐘意將人哋啲地方改到啱自己生存咁?:DD
出前一丁 發表於 24-4-2021 07:05 PM
其實唔啱睇仲留喺度做乜?

卡通片啲侵略者好鐘意將人哋啲地方改到啱自己生存咁? ...

剛剛都想問,留在這幹什麼呢?邏輯問題來了,唔想做中國香港人就回英國,見到港獨黑暴壞港點解又唔回國內呢?
又多口插嘴...

睇住TD由全盛時期百毒post齊放日日罵戰連場到依家小猫三幾隻係道圍爐,真心唔希望TD摺埋,變成大家另一個集體回憶。:o
呢處早被港獨黃妖恐怖份子文宣污染了幾年,因為玩具日報自己也是支持者之一。

同d獨裁L講普托戈車真係多9魚。

即係總有d祖拿達軍聽完林明明d歌都冇感覺一Q樣。
大家同心只係分享玩具樂趣就可以
fallout8 發表於 24-4-2021 08:21 PM
又多口插嘴...

睇住TD由全盛時期百毒post齊放日日罵戰連場到依家小猫三幾隻係道圍爐,真心唔希望TD摺埋, ...

係生態改變左

不論本壇搞手及觀眾都去哂YouTube或Facebook
熱狗OO 發表於 24-4-2021 09:40 PM
係生態改變左

不論本壇搞手及觀眾都去哂YouTube或Facebook

唔明,如果係大圍生態改變左,咁點X登同X討日日重有大把人留言出 post?
我認為文字討論係唔可以被完全取代的。
唔啱睇咪走囉,你都唔只一次係咁講講下離哂題!

28號套裝都應該超難入到

人地TIN 兄影D相高質過你D垃圾POST多多聲, 借問聲你係呢度除左批鬥人之外有過乜貢獻?
TIN兄唔再出相我覺得呢度直頭少左好多樂趣, 你呢D藍屍消失左應該冇人會留意

可能係黎賺五毛,咪益佢  發表於 25-4-2021 05:28 PM
日魂昨日已沒有庫存, 旺角有店舖都截訂
stonekeung01 發表於 25-4-2021 03:34 PM

我早幾日見都沒有了,去了一樓訂。
stonekeung01 發表於 25-4-2021 03:34 PM

好在臨死線前訂到一盒…

等套裝再訂,套裝低過三千即pay, 成功訂到就賣走齋甲,不成功買套裝的話套甲就自用。