Toysdaily 玩具日報

樓主: stonekeung01

[新品消息] 9月 魂限 DX超合金 VF-1J ARMORED PARTS SET / 一般發售 VF-1J ARMORED

1S用黃甲颜色感覺好怪,自己未能接受,還是紅甲好看!!
其實個D別色重甲出自邊度?只係記得以前細細盒個D模型好似有出過……

舊模型封繪  發表於 23-4-2021 01:59 PM
有興趣 1s可以安裝嗎?
對J當歌,人生幾何?

好好把握可能係最後一次入主角J的機會

想當年仍有自由的香港初出J某店開千七排J的瘋狂。
wkhken 發表於 22-4-2021 09:02 AM
其實送埋個頭,1S都可以變全裝甲1J,又幾好喎(唔睇後面的話)。滿足到我呢啲屋企無位,但又想要全裝甲1J。 ...

昨晚我試過拆1S的頭, 好L硬, 感覺好危險, 最後冇拆到。。。
熱狗OO 發表於 23-4-2021 11:32 AM
昨晚我試過拆1S的頭, 好L硬, 感覺好危險, 最後冇拆到。。。

咁似乎只有1J可以換頭。
wkhken 發表於 23-4-2021 11:54 AM
咁似乎只有1J可以換頭。

J頭易拆的?
熱狗OO 發表於 22-4-2021 02:36 PM
講真我並不特別喜歡仆佳少校,但炒價下焗買大貨的1S,太空甲都買埋,惟太空甲的1S配仆佳感覺異常奇怪,因為太 ...

你自己都係咁那蠢的大陸人的一份子,香港也是中國廣東省大灣區內11城市之一,明白未呀中國香港人?

唔想認自己係中國人,就拿BNO返回你的英爹國!!!
G-man 發表於 23-4-2021 01:33 PM
你自己都係咁那蠢的大陸人的一份子,香港也是中國廣東省大灣區內11城市之一,明白未呀中國香港人?

唔想 ...

E? 呢位收新納粹就像是劇中果d幾千年被洗壞腦唔知女人係好嘢的祖那達士兵仔咁喎。
無知一問,見孤仔淨parts有開訂,但係唔見套裝有開,咁係咪代表套裝無得訂要等現貨?
fallout8 發表於 23-4-2021 03:57 PM
無知一問,見孤仔淨parts有開訂,但係唔見套裝有開,咁係咪代表套裝無得訂要等現貨? ...

如果跟日本的廣告post,套裝於27号左右才開訂。
熱狗OO 發表於 23-4-2021 04:02 PM

Thks, 到時留意吓。
G-man 發表於 23-4-2021 01:33 PM

唔想 ...

釣魚台是中國的, 蒼井空是中國的, 抵制日貨. 請玩喜洋洋
各位唔好咩都拉左去政治好唔好?依度係討論分享玩具既論壇呀.
熱狗OO 發表於 23-4-2021 04:02 PM

應該是28日下午4點(日本時間)

今天在日魂訂好AP了,套裝版就算了