Toysdaily 玩具日報

樓主: stonekeung01

[新品消息] 9月 魂限 DX超合金 VF-1J ARMORED PARTS SET / 一般發售 VF-1J ARMORED

fallout8 發表於 15-9-2021 09:20 AM
上星期五日森有正價貨退稅後連運費都係二千三百幾,可惜我發現時只能見到車尾燈
另外件貨除稅後 ...

有幸用3000訂到1J連重甲又真係暫時最抵! 羨慕師兄有心有力可以自己訂得到, 仲可能有機會快過我地玩!
根本英俊 發表於 15-9-2021 10:07 AM
有幸用3000訂到1J連重甲又真係暫時最抵! 羨慕師兄有心有力可以自己訂得到, 仲可能有機會快過我地玩!  ...

佢都訂吾到....

見到個正價,可惜add cart唔成功add左空氣
呢間野明明出左post 話店收定,跟手又出post 可pm留, 想定佢既野要不停reload留意先得。

fallout8 發表於 14-9-2021 04:50 PM
依隻野計返yen價都係二千三左右,衫遷我當自己時運高睇唔到玩少隻算 ...

首代MACROSS無得唔硬食十算, 市場上太多中年毒L, 我絕對係算死草, 呢個係無法子

馬輝1J長期成交價過兩千, 套甲訂都過千, 其實3千對番yen數絕對係被屈但已經係低過市場價
等藍紅機出,到時二選一就大功告成。
熱狗OO 發表於 15-9-2021 02:15 PM
首代MACROSS無得唔硬食十算, 市場上太多中年毒L, 我絕對係算死草, 呢個係無法子

馬輝1J長期成交價過兩千, ...

做得中年毒L點都有隻復刻/Yamato 1J守門口止住咳先,都係果句,我時運高,咩都睇唔到,繼續玩住手上隻復刻1J先
fallout8 發表於 15-9-2021 03:33 PM
做得中年毒L點都有隻復刻/Yamato 1J守門口止住咳先,都係果句,我時運高,咩都睇唔到,繼續玩住手上隻復 ...

以前Yamato同Arcadia時代無買呀, 因自古以來我只係睇得起Bandai (近年是有變)

我係在Hi Metal R時先開始買Macross
絶對算死草
通販貨咋...都10算同炒分別唔大
3K唔值我當玩少隻算
反正玩具嚟啫又唔係必需品
價正常既話未買囉⋯⋯
近期D熱門少少的都開10算訂, 仲要搶, CLS的
岩岩成功係日森以易吾魚落左單
fallout8 發表於 16-9-2021 08:59 AM
岩岩成功係日森以易吾魚落左單

好平, 請問怎操作?
下次去日本時在日本網吧開個在地電郵, 然後以此日本電郵入日本的Amazon?
熱狗OO 發表於 16-9-2021 09:08 AM
好平, 請問怎操作?
下次去日本時在日本網吧開個在地電郵, 然後以此日本電郵入日本的Amazon? ...

無野攪,都係正正常常係日森開個account入定信用卡同送貨地址,bookmark定個網頁,得嫻上去目及下執唔執到死雞。
我係甘岩執到死雞揾到個賣家可直送香港,依d熱門貨有正價好快會俾人秒殺。
如果你係志在必得,都係正正常常落鋪訂好d。
fallout8 發表於 16-9-2021 09:26 AM
無野攪,都係正正常常係日森開個account入定信用卡同送貨地址,bookmark定個網頁,得嫻上去目及下執唔執到 ...

師兄, 我連咩叫日森都唔知, 有無全名或者LINE呀? 日本亞馬遜? 我找到了