Toysdaily 玩具日報

樓主: stonekeung01

[新品消息] 2021年12月 超合金魂 GX-100 金剛 & 宇宙飛龍 / GX-100X 強化配件

uesugi 發表於 19-3-2022 01:28 AM
現在街價應該4千有找吧?

好似街貨好少,仍要$42魚8草,之後仲要加追,加強件(大约14魚)
柴灣20座男孩 發表於 19-3-2022 09:52 AM
好似街貨好少,仍要$42魚8草,之後仲要加追,加強件(大约14魚)

4千幾都企得幾硬。日本有百貨公司跌到5萬幾日元????
睇佢企4千企得幾耐,咁大盒,遲早再跳。

呢隻再跳都唔會買,反而隻三一Arc企得幾硬。

GX-100X 商品解說
https://youtu.be/sORZzgjdUVA

魂 NATIONS TOKYO 展出

馬仔 發表於 19-3-2022 12:50 PM
睇佢企4千企得幾耐,咁大盒,遲早再跳。

呢隻再跳都唔會買,反而隻三一Arc企得幾硬。 ...

這只,開始插,現在40條魚.回2條草
柴灣20座男孩 發表於 8-5-2022 12:56 PM
這只,開始插,現在40條魚.回2條草

其實4仟幾已經係插咗(原價6k),只係依家再下調,我覺得想買有位安置的玩家,4仟幾時已買咗,現只剩下想買但冇位安置和不想買的玩家。
GX-100 宇宙飛龍獲得日本玩具大賞2022 High Target 大賞

https://twitter.com/t_features/status/1536582688588840960?s=21&t=55Fk2rNGHaMRdewYS72clQ
不知道 High Target 的評分準則是什麼呢?
今天已經收到配件包, 收工. 加了配件后, 又長又好Q大隻 .....
凱王做這麼差,現在的技術,至少正常可動是基本的,結果凱王卻幾乎只能直直站,看官圖都只能直站著,就覺得很是難看,也難怪會賣的這麼差。

我另外再買king arts版本來補完它  發表於 12-8-2022 09:27 PM
mkmlo 發表於 14-6-2022 09:30 PM
不知道 High Target 的評分準則是什麼呢?

High target 係100分,但High Intention to buy 係10分。
配件包出左,連提都無咩人提....
有錢買都無地方收放