Toysdaily 玩具日報

樓主: stonekeung01

[新品消息] 2021年12月 超合金魂 GX-100 金剛 & 宇宙飛龍 / GX-100X 強化配件

但如果喜歡玩具的,如價錢過得了自己,反而應該考慮的是,日後能否再買到,會否到時購入困難等去考慮為先,比較不應該的,便是因為看好一定會升或跌到跳樓價而去買,一件自己不喜歡的玩具,但這些也是對喜愛玩具的同好說,如對玩具是工具的,請無視我的留言,像是很矛盾呢
mpp025 發表於 7-1-2022 05:14 PM
但如果喜歡玩具的,如價錢過得了自己,反而應該考慮的是,日後能否再買到,會否到時購入困難等去考慮為先, ...

千金難買心頭好,鐘意就OK啦,貴唔貴, 值唔值,每個人把尺都唔同既。

對你的睇法绝對同意  發表於 7-1-2022 08:51 PM
Bandai永遠不會给你100%最好,只有給60%,再分開武器和配,再留2~3手,留待下次,下下次,下下下次………再劏客!!

靜等武器包到貨。。。
買玩具買到這麼辛苦。應該還是看你放不放得開。如果價格不值得的話,又何必勉強買?有時買回來,覺得品質對不起價格,也許會更後悔!現在玩具出的這麼多,後面買都來不及,那還須要回追; 當然,除非那樣玩具對你實在意義重大,那就不用考慮了!

這氣勢!!!配件包根本就係必須,淨買 100 真係到喉唔到肺。。。
OPTION SET PACKAGE

G-man 發表於 31-1-2022 08:39 PM
Bandai永遠不會给你100%最好,只有給60%,再分開武器和配,再留2~3手,留待下次,下下次,下下下次………再 ...

無錯,下下都係,咁無人會賣你賬,等其他廠出好過。
現在街價應該4千有找吧?
uesugi 發表於 19-3-2022 01:28 AM
現在街價應該4千有找吧?

好似街貨好少,仍要$42魚8草,之後仲要加追,加強件(大约14魚)
柴灣20座男孩 發表於 19-3-2022 09:52 AM
好似街貨好少,仍要$42魚8草,之後仲要加追,加強件(大约14魚)

4千幾都企得幾硬。日本有百貨公司跌到5萬幾日元????
睇佢企4千企得幾耐,咁大盒,遲早再跳。

呢隻再跳都唔會買,反而隻三一Arc企得幾硬。