Toysdaily 玩具日報

樓主: stonekeung01

[新品消息] BANDAI【境界戰機】模型

WonderJimmy 發表於 22-12-2021 11:56 PM
機設人設還可以,啲劇情頹到咁攪咩L?

要有年齡先睇得明的機設,我今日仲聽到有小朋友話主角機好樣衰所以就算特價,平,都唔會買呢隻模型
下集好似已經係最終回, 只有十三集咁小係咪腰斬咗?
keroro-1972 發表於 23-12-2021 11:02 AM

如果係就似係, 個軍隊都未打只係打果隻ghost
收視唔得?
keroro-1972 發表於 23-12-2021 11:02 AM

下.... 1/4季咁慘..... 仲想說棄番, 咁仲有一集就睇埋佢喇...

就是打都完全燃唔起來, 真係睇到中下中下, 愈做愈HEA
yugi 發表於 23-12-2021 11:35 AM
如果係就似係, 個軍隊都未打只係打果隻ghost

根本超無聊囉, 如果隻鬼係打敵方, 物由佢殺平對方先趙佢, 免費NPC喎, 又唔洗晒$保養佢

即係無喇喇有條失控機械人係度狂殺黑警而你目的係光復鄉講架嘛, 幫黑警打番佢? 係米痴線架? 寫劇本果個食C喇

半集係度講撤離但定格畫兼HEA畫; 哇! 呃細路咩! 咩年份的卡通呀? 唔好咁L樣喇SUNRISE
其實呢套野出之前已經唔睇好,出之前個勢同高達史上最失敗作:高達AGE 一模一樣  ,落重本宣傳 ,機體唔主流,比較沉重嘅背景, 加埋隻兒童向嘅吉祥物(呢度 A G E 對位係畫風),咁就一家團聚,成為定位唔湯唔水嘅糞作
之後睇左四集 ,都唔知佢想點, 各種劇情九唔搭八,中學生級別嘅敘事手法,真係睇都費事,另外機設真係太偏門
機設我個人好鐘意部分,不過真係太偏,肯定成唔到主流,更何況部份目標觀眾係小朋友

遲D等佢D模型大減價再買
前幾日7十買多盒綠色雜兵真係幾正

之後睇下架貨車同黑色Boss幾時跳樓
lkj127 發表於 23-12-2021 10:02 PM
遲D等佢D模型大減價再買
前幾日7十買多盒綠色雜兵真係幾正

如果真係得13集就完, 即係腰斬的失敗作, 咁幾平我都唔會買了

隻黑色GHOST我覺得係全劇最L求其的機設, 聖戰士溝魯路修, 典形的日式懶有型線條, 直頭好似拉打或戰隊的怪人皮套咁, 毫無特色
廣島新建的巨型立像

本帖子中包含更多資源

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有帳號?註冊

x
stonekeung01 發表於 27-12-2021 10:50 AM
廣島新建的巨型立像

又話眾籌,等我仲以為係一比一雕像,點知咁矮
仲有下回預告, 即起碼全套野最少24-26集左右
yugi 發表於 28-12-2021 09:23 PM
仲有下回預告, 即起碼全套野最少24-26集左右

唔一定,boss搵到精英駕駛員駕駛,話唔定呢一個已經係大結局配置,過兩三集出埋主角機的強化形態打幽靈應該就會完