Toysdaily 玩具日報

樓主: stonekeung01

[新品消息] BANDAI【境界戰機】模型

貓店有兩三款做特價,主角機,GHOST和運輸車...車百七,是否應該入多架????
FULL MECHANICS 1/48 MAILeS KENBU 建武 (初回限定透明外裝付有)
FULL MECHANICS 1/48 メイレスケンブ(初回限定クリア外装付き)
価格: 5,280円(税10%込)
発売日: 2022年01月29日
https://bandai-hobby.net/item/4704/

本帖子中包含更多資源

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有帳號?註冊

x
FULL MECHANICS 1/48 MAILeS KENBU 建武 官方preview

https://bandaihobby.hatenablog.com/entry/2022/01/24/180000

MG透明件.....
Full Mechanics 如果跌價有可能一入, 不過想吐槽個駕駛咁細, 係咪預得小朋友可以揸? 如果係個1米8嘅大男人坐入去我怕佢連倉門都冚唔到
darkfreedom 發表於 25-1-2022 12:09 AM
Full Mechanics 如果跌價有可能一入, 不過想吐槽個駕駛咁細, 係咪預得小朋友可以揸? 如果係個1米8嘅大男人 ...

大師你睇完套戲先至再講啦⋯⋯
darkfreedom 發表於 25-1-2022 12:09 AM
Full Mechanics 如果跌價有可能一入, 不過想吐槽個駕駛咁細, 係咪預得小朋友可以揸? 如果係個1米8嘅大男人 ...

如果跌到200先入,玩完HG之後發現自己都係未習慣到這種關節和造型
Dancougaproto 發表於 25-1-2022 07:52 PM
如果跌到200先入,玩完HG之後發現自己都係未習慣到這種關節和造型

佢嘅靈活因為甩較...
transformers 發表於 25-1-2022 05:26 PM
大師你睇完套戲先至再講啦⋯⋯

我夠知男二阿爸原先係藍機駕駛員, 我係笑緊個駕駛倉蓋同個高中生男一頭頂咁近件事咋...
darkfreedom 發表於 25-1-2022 08:20 PM
我夠知男二阿爸原先係藍機駕駛員, 我係笑緊個駕駛倉蓋同個高中生男一頭頂咁近件事咋...  ...

本人無睇這套.不過機設駕駛倉附近有大炮,死光炮都係咁啦..
又登入唔到 發表於 26-1-2022 01:53 AM
本人無睇這套.不過機設駕駛倉附近有大炮,死光炮都係咁啦..

其實真係唔需要對機設合唔合理咁認真, 我都只係吐槽句笑下咁大把, 雖然我只睇咗頭幾集就棄番, 但就模型圖睇我呢句吐槽都唔算有問題掛
出埋1/48咁有信心...
隻FM版似出得唔錯,套戲就悶都hihi但模型可以玩吓嘅
darkfreedom 發表於 26-1-2022 06:08 AM
其實真係唔需要對機設合唔合理咁認真, 我都只係吐槽句笑下咁大把, 雖然我只睇咗頭幾集就棄番, 但就模型圖 ...

我都是這個意欲,不用太認真。。。。
本來都唔想再留言, 但浪費我人生真係入黎插多兩腳,

本來都想買1/48, 睇晒13集之後真係唔小唔得

呢隻野仲搞咩初回限定呀! 透明部件邊個稀罕? 平D都無人買!

非初回限定無透明件點都平幾十, 再插下水, 起碼250先考慮喇真係小距魯無